Wereldkaart Fotobehang

1 - 8 van 8

 • Quickview

  Wereldkaart 4-delig Vlies Fotobehang 368x248cm

  368 × 248 cm

  € 107,95
 • Quickview

  Wereldkaart Sepia 1-delig Fotobehang 175x115cm

  175 × 115 cm

  € 38,95
 • Quickview

  Kaart Van De Wereld 8-delig Fotobehang 366x254cm

  366 × 254 cm

  € 49,95
 • Quickview

  Kaart van de Wereld Sepia 8-delig Fotobehang 366x254cm

  366 × 254 cm

  € 49,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Wereldkaart 8-delig Fotobehang 366x254cm

  366 × 254 cm

  € 49,95
 • Quickview

  World

  500 × 250 cm

  € 354,95
 • Quickview

  Wereldkaart

  270 × 188 cm

  € 53,95
 • Quickview

  Wereldkaart Fotobehang

  305 × 244 cm

  € 49,95

1 - 8 van 8

Educatief Wereldkaart Fotobehang

Bij een specialist voor educatief fotobehang als Posters.nl vind je de wereldkaart die je zoekt. Een wereldkaart kan sfeervol zijn in je huiskamer en is natuurlijk prachtig om een muur mee te behangen in een school of klaslokaal. Ook is een wereldkaart als educatief fotobehang een aanwinst in de kamer van je leergierige zoon of dochter die gek is op topografie. Je kunt dan aanwijzen in welke landen je kind al is geweest, een gezellig en educatief spelletje!

In het aanbod tref je zowel de klassieke en de moderne wereldkaart als fotobehang. Het ene model geeft alleen de landennamen weer, een ander is heel gedetailleerd. Uiteindelijk is jouw smaak of voorkeur altijd wel aanwezig! Zo kun je hier een wereldkaart als fotobehang kopen in zwart-wit, veelkleurig of in sepia.

Educatief fotobehang met wereldkaart vind je hier!

Bij deze gespecialiseerde online winkel voor muurdecoratie zijn meer dan zeshonderd keuzemogelijkheden voor fotobehang. Klik op de pagina Fotobehang op het kopje Educatief Fotobehang en zie daar de vele opties die er bestaan als het gaat om behang met een wereldkaart, ruimtevaart, planeten enzovoorts. Behalve fotobehang vind je het misschien ook leuk om op deze site eens te kijken bij de rubriek Wereldkaart Posters of Aardrijkskunde Posters.

Elk denkbaar type wereldkaart fotobehang kom je tegen in het aanbod van Posters.nl. Je koopt dan echte kwaliteit door het speciale dikke behangpapier dat jarenlang mee gaat. Omdat het zonlichtbestendig is kan het niet verkleuren.

Zelfs als je geen handige klusser bent is het fotobehang van Posters.nl nog altijd gemakkelijk op te hangen. Daartoe zit bij je bestelling een gebruiksvriendelijke ophangset inbegrepen zodat het ophangen altijd tot tevredenheid gebeurt. Ondanks het grote formaat van het behang is de print van je topografische kaart zeer scherp en gedetailleerd.

Wereldkaart als fotobehang leuk voor kinderkamer of op school

Vind hier snel en makkelijk wereldkaart fotobehang dat niet al te prijzig is en een aanwinst zal zijn in jouw kamer of klaslokaal. Sorteer op deze site op topics als kleur, prijs, vorm en nieuw toegevoegd aan het assortiment. Check ook de beschikbaarheid van je gewenste wereldkaart fotobehang op de bestelpagina. Indien op dat moment niet voorradig komt je aankoop iets later maar uiteraard zo spoedig mogelijk bij je thuis.

Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Als jouw aankoop boven de 25 euro gaat schelden we je de bezorgkosten kwijt. Voor fotobehang met een wereldkaart of een ander educatief onderwerp kun je bij Posters.nl terecht!