Muur Fotobehang

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Bricklane

    250 × 250 cm

    € 180,95

1 - 1 van 1

Muur Fotobehang

Niet iedereen heeft een wand in huis die gemaakt is van bakstenen, onregelmatig gevormde stenen, betonblokken of marmer. Misschien vind je dit wel mooi, maar om dit aan te laten leggen is een zeer prijzige en tevens ingewikkelde aangelegenheid. Bij veel mensen blijft dit dan ook bij een wens.

Je kunt deze wens echter wel gedeeltelijk en betaalbaar uit laten komen. Dit kan namelijk met muur fotobehang dat je online kunt kopen bij Posters.nl. Je plakt dit fotobehang net als gewoon behang op de wand en hebt dan een heel ander aanzicht. Zeker vanaf een afstandje lijkt het dan net alsof je de muur hebt die je zo mooi vindt. Het imiteren van de eerder genoemde materialen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een nette bakstenen muur, een muur van kleurrijke stenen, een muur met onregelmatige keien of een marmeren of betonnen muur. Je kan het uiterlijk tot in detail nabootsen met muur fotobehang van Posters.nl.

Muur fotobehang geeft je kamer een heel andere aanblik

Naast het hiervoor genoemde natuurlijke muur fotobehang heb je bij Posters.nl ook de keuze voor bijzonder muur fotobehang, voor een speels of zelfs vervreemdend ruimtelijk effect. Denk dan aan een futuristische 3D muur, een betonmuur met engelmotief of ruimtelijke zwarte en witte vierkanten. Posters.nl maakt het mogelijk om met muur fotobehang een heel ander uiterlijk te behalen in je kamer.

Wie kiest voor bakstenen fotobehang op de wand zal dit niet van echt kunnen onderscheiden. Dit komt door het hoogwaardige printproces van dat Posters.nl. De kans is groot dat het bezoekers in je woning ook niet gaat opvallen dat je niet echt een stenen muur in je huis hebt. Voor veel minder geld dan een verbouwing bereik je grotendeels dus hetzelfde effect. Fotobehang is even eenvoudig aan te brengen als ander patroonbehang. Zie je dit zelf niet zitten, schakel dan een bedrijf in dat de klus met gemak kan klaren.

Bestel muur fotobehang snel en gemakkelijk

Muur fotobehang bestellen bij Posters.nl doe je heel gemakkelijk. Je doorloopt het overzichtelijke bestelproces en betaalt via een van de handige en veilige betaalopties, zoals iDeal, PayPal of je creditcard. Bestel je op tijd en is het fotobehang op voorraad dan ontvang je dit de volgende werkdag al. Het behang wordt zo verpakt dat er tijdens het vervoer geen beschadigingen of vouwen ontstaan. Je kunt direct aan de slag gaan om je kamer een geheel nieuwe aanblik te geven.

Muur fotobehang koop je in allerlei soorten bij Posters.nl!