Christa Ohland

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Sonnenblumen

  100 × 70 cm

  Prijs: € 37,95

  Special Price € 28,46

 • Quickview

  Farbklänge I

  34 × 99 cm

  Prijs: € 31,95

  Special Price € 23,96

 • Quickview

  Sonnenblumenfeld

  120 × 90 cm

  Prijs: € 50,95

  Special Price € 38,21

1 - 3 van 3

Ruime keuze uit de mooiste Christa Ohland

Kies je voor Christa Ohland, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Christa Ohland bestaat uit een breed scala aan prachtige Abstracte kunst in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Christa Ohland in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Christa Ohland

In het ruime assortiment Christa Ohland selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Christa Ohland te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Christa Ohland en haal een échte blikvanger in huis.

Christa Ohland prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Christa Ohland vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Abstracte kunst inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Christa Ohland compleet met een prachtige inlijsting.