Edward Hopper

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Gas - 1940

  80 × 60 cm

  € 24,95
 • Quickview

  House by the Railroad, 1925

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Portrait of Orleans, 1950

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Portrait of Orleans, 1950

  90 × 65 cm

  € 39,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Hill and Houses, Cape Elizabeth, Maine, 1927

  65 × 50 cm

  € 39,95

1 - 5 van 5

Edward Hopper

Kunstposters van Edward Hopper en de American Scene koop je bij Posters.nl. Een halve eeuw na zijn overlijden zijn de reproducties met kunst van Edward Hopper nog altijd populair. Mensen worden geraakt door de psychologische thema’s van zijn kunst. Vaak gaat het over eenzaamheid, isolatie of mensen die zwijgen. Zoals Edward Hopper op de posters laat zien kan hij dat zeer knap tot uitdrukking brengen. Hoppers kunst doet je steeds weer opnieuw ernaar kijken en ontroert je.

Na zijn kunstacademietijd reisde hij enkele malen naar Europa en schilderde veel typisch Franse thema’s. Uit deze periode heeft Posters.nl onder meer een reproductie van de klassieker ‘Blue night’ in het aanbod. Lange tijd was hij een arm en miskend kunstenaar. Zijn doorbraak kwam in de jaren twintig met ‘The Mansard roof’. Deze tref je in het assortiment van Posters.nl. Ook zijn grillige huwelijk uit die jaren was inspiratie voor een reeks klassiekers.

Een opvallend kenmerk in de kunst van Edward Hopper naast eenzaamheid is een goed oog voor architectuur. Hij schilderde veel huizen en interieurs waarin mensen slechts een decorstuk leken. Hoewel bij Edward Hopper altijd de naam ‘American Scene’ valt schilderde hij volgens het twintigste-eeuws Realisme en was van invloed op de Pop Art.

In 1967 stierf Hopper en werd er in New York een museum voor hem opgericht. Hier hangt onder meer de van psychologische spanning bol staande cafécompositie ‘Nighthawks’. Vanzelfsprekend kun je dit hoogtepunt uit de American Scene als kunstposter kopen bij Posters.nl.

De reproducties van Posters.nl van Edward Hopper en andere bekende kunstenaars hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt slechts een relatief laag bedrag voor de hoogstaande kwaliteit van zowel het stevige papier als de uitmuntende printtechniek. Een ideale manier om een betaalbaar topstuk uit de American Scene in huis te halen.

Gemakkelijk kunst kopen van de American Scene rondom Edward Hopper

Met behulp van de zoekfunctie op deze website kun je zoektermen invoeren als American Scene of Edward Hopper. Het is dus makkelijk om snel iets van je gading te vinden in het enorme aanbod kunstposters van Posters.nl. Selecteren kan op grootte, vorm en prijs. Je kan dus op een gemakkelijke manier online een reproductie kopen die past bij je interieur of je budget.

Ook biedt Posters.nl je lijsten of wissellijsten in allerlei maten en van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof of hout. Als het gaat om een afwijkende maat of je wil echt iets bijzonders plaats dan een bestelling bij de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. Bij bestellingen vanaf € 25,00 vervallen de verzendkosten. Een reproductie kopen van Edward Hopper doe je bij Posters.nl. Dé webwinkel voor je kunstposters!