Caravaggio

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Boy with a Basket of Fruit

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  St. John the Baptist in the Wilderness

  28 × 35,5 cm

  € 7,95

1 - 2 van 2

Ruime keuze uit de mooiste Caravaggio

Kies je voor Caravaggio, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Caravaggio bestaat uit een breed scala aan prachtige Barok kunst in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Caravaggio in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Caravaggio

In het ruime assortiment Caravaggio selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Caravaggio te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Caravaggio en haal een échte blikvanger in huis.

Caravaggio prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Caravaggio vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Barok kunst inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Caravaggio compleet met een prachtige inlijsting.