Franz Heigl

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Enchanted I

  60 × 60 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Enchanted II

  60 × 60 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Whispering Bamboo III

  50 × 70 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Morgengruß II

  40 × 30 cm

  € 8,95

1 - 4 van 4

Ruime keuze uit de mooiste Franz Heigl

Kies je voor Franz Heigl, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Franz Heigl bestaat uit een breed scala aan prachtige Bloemen kunst in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Franz Heigl in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Franz Heigl

In het ruime assortiment Franz Heigl selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Franz Heigl te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Franz Heigl en haal een échte blikvanger in huis.

Franz Heigl prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Franz Heigl vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Bloemen kunst inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Franz Heigl compleet met een prachtige inlijsting.