Jettie Roseboom

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Absolute Beautiful I

  80 × 60 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Absolute Beautiful II

  80 × 60 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Poppy in green II

  80 × 60 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Absolute Beautiful II

  30 × 24 cm

  € 4,95

1 - 4 van 4

Jettie Roseboom

Wie zijn huis wil opfleuren door middel van kunst met bloemen heeft een goeie koop met een poster van Jettie Roseboom. Naast het schilderen van landschappen is deze Nederlandse kunstenares vooral vermaard om haar bloemenkunst. Met een onmiskenbaar eigen signatuur weet zij van de pracht uit de natuur een dromerige weergave van de werkelijkheid te creëren. Wie in de woonkamer zijn tuin naar binnen wil halen heeft met een reproductie van de bloemenkunst van Jettie Roseboom geheid iets passends aan de muur hangen.

De Friezin Jettie Roseboom (1945) staat bekend om haar subtiele weergave van sfeer door vakkundig kleurgebruik. Haar werk ademt warmte, rust en spontaniteit, het prikkelt de fantasie en maakt je nieuwsgierig. Het is dan ook niet voor niets dat mensen die op zoek zijn naar kunst met bloemen in de hoofdrol zo vaak deze kunstposters bestellen. Jettie Roseboom sleepte al diverse awards in de wacht en exposeert regelmatig. De originelen van haar kunst zijn veelal in private handen, maar gelukkig kun je in deze webshop de mooiste kunstdrukken van Jettie Roseboom voor een aantrekkelijk bedrag gewoon online aanschaffen.

Kunst met bloemen van Jettie Roseboom in uitstekende papier/printkwaliteit

De reproducties die je hier online kunt kopen zijn van een sublieme print- en papierkwaliteit. Als je kunst met bloemen zoekt betaal je nooit te veel, want bijvoorbeeld Rosenbooms meesterwerk Absolute Beautiful 2 koop je al voor het bedrag van € 4,95.

Als jij een voorkeur hebt voor de bloemenkunst van Jettie Roseboom dan is een goed advies om ook een in te loggen bij de productcategorie Karin van der Valk posters, een andere eigentijdse Nederlandse kunstenares met veel posters rondom kunst met bloemen en planten. Daarnaast is er ook nog de productcategorie Bloemenkunst. Onder het trefwoord Impressionisme is tevens veel voorradig qua bloemen en kunst. Check de ideale selecteermanieren binnen het grote aanbod!

Maat-inlijsting nog mooier bij een kunstposter

Posters.nl geeft je tevens de mogelijkheid om je kunstdruk in te lijsten. Een mooie toevoeging op een kunstposter die je blijvend aan de muur wil hangen om er nog lang van te genieten. In deze webshop kun je kiezen uit een breed scala aan wissellijsten van hout, aluminium en kunststof in allerlei kleuren en standaardmaten.

Bedenk dat ook een maat-inlijsting voor jouw reproductie laten maken door Posters.nl mogelijk is. Geef online de specificaties door en binnen uiterlijk drie werkdagen heb jij dan een poster thuis samen met een lijst zoals jij die wil.

Kijk rond in de internetcatalogus van Posters.nl en vind betaalbare reproducties vn bijvoorbeeld de bloemenkunst van Jettie Roseboom!