Sonja Kaminski

1 - 4 van 4

 • Quickview

  More Flowers Part 1

  50 × 100 cm

  Prijs: € 38,95

  Special Price € 18,95

 • Quickview

  More Flowers Part 3

  50 × 100 cm

  € 38,95
 • Quickview

  White on Green

  60 × 80 cm

  € 29,95
 • Quickview

  More Colours

  80 × 60 cm

  € 29,95

1 - 4 van 4

Ruime keuze uit de mooiste Sonja Kaminski

Kies je voor Sonja Kaminski, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Sonja Kaminski bestaat uit een breed scala aan prachtige Bloemen kunst in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Sonja Kaminski in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Sonja Kaminski

In het ruime assortiment Sonja Kaminski selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Sonja Kaminski te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Sonja Kaminski en haal een échte blikvanger in huis.

Sonja Kaminski prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Sonja Kaminski vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Bloemen kunst inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Sonja Kaminski compleet met een prachtige inlijsting.