Koeien Kunst

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Koe - John Butler

  30 × 30 cm

  € 10,95
 • Quickview

  Mulato 5

  100 × 70 cm

  € 41,95
 • Quickview

  Lunch

  70 × 70 cm

  € 35,95
 • Quickview

  Kuh Muh-Muh

  70 × 70 cm

  € 35,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Schwarze Kuh

  100 × 50 cm

  € 37,95
 • Quickview

  Tête de taureau

  70 × 70 cm

  Prijs: € 33,95

  Special Price € 17,95

1 - 6 van 6

Koeien kunst

Na huisdieren zijn koeien in de wereld van de kunst de vaakst geschilderde dieren. Sinds de bekende Nederlandse schilder Paulus Potter met zijn klassieker ‘De Stier’ kwam zijn koeien niet meer weg te denken uit de kunstwereld. Niet voor niets is er daarom een afdeling Koeienkunst met de mooiste reproducties rondom dit dier.

De heersers van de Nederlandse weilanden zijn al op talloze manieren en in vele schilderstijlen vastgelegd. In heel Europa is sinds de Gouden Eeuw de koe een voorname inspiratiebron voor kunstenaars. Van de Renaissance tot het Kubisme, koeienkunst is van alle tijden. In de afbeeldingengalerie Koeienkunst tref je de meest verkochte keuzes van de klanten van deze posterwinkel.

Check hier grote variatie aan koeien kunst

Dit op en top Nederlandse symbool is bij deze online posterwinkel in allerlei verschijningsvormen te vinden. Voorbeelden zijn het profiel van een koeienkop, sfeerbeelden van een stier in een arena of abstract geschilderde koeienkunst. De mooie roodbonte kleuren van de koeienschilderijen markeren de schoonheid van deze dieren. Zeer gewild zijn kunstdrukken als ‘Koe’ van John Butler, een stier in volle furie van ‘Mulato 5’ van Monica Rotgans of diverse werken van Marianne Kindt zoals de klassieker ‘’Schwarze Kuh’. Blijf deze website in de gaten houden omdat er zo nu en dan nieuwe aanvullingen bij de postercategorieën komen.

Wie naast al deze landelijke kunst een geschilderde koe zoekt voor de allerkleinsten moet even inloggen op het trefwoord ‘Koe’ en Boerderij Posters. Kijk je ogen uit in de uitgebreide postercatalogus. Naast een poster is ook de aankoop van een omlijsting mogelijk. Zoek een mooi exemplaar uit bij jouw poster met koeienkunst in een van de vaste maten van de posterstandaarden. Als je naar eigen inzicht een lijst wil neem dan online contact op met een lijstbestelling. Jouw liestprofiel op maat wordt dan gemaakt door de lijstenafdeling van Posters.nl.

Elke aanschaf is snel, zorgvuldig, veilig en betrouwbaar

Bij Posters.nl verloopt elke aankoop snel, veilig, betrouwbaar en zorgvuldig. Is jouw aanschaf toch niet helemaal volgens verwachting? De helpdesk staat tot ‘s avonds klaar om jou te helpen met vragen of klachten. Artikelen kunnen tot veertien dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd.

Posters.nl heeft een enorme en gevarieerde collectie posters, wandplaten, muurstickers en fotobehang. Toch is soms heel eventjes iets niet leverbaar of aanwezig. Dit lees je altijd netjes terug op de pagina, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Houd ook de regelmatige aanbiedingen in de gaten.

Voor de beste reproducties en kunstposters met koeienkunst moet je hier zijn!