Olifanten Kunst

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Olifant - John Butler

  30 × 30 cm

  € 10,95
 • Quickview

  Olifant

  42 × 59,4 cm

  Prijs: € 39,95

  Special Price € 29,95

 • Quickview

  Elephants

  80 × 60 cm

  € 44,95
 • Quickview

  Elephants

  50 × 40 cm

  € 15,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Go Baby Go

  100 × 70 cm

  € 41,95
 • Quickview

  Elefant Study

  70 × 100 cm

  € 41,95
 • Quickview

  Tusk

  35,5 × 70 cm

  € 29,95
 • Quickview

  African Elephants and Namaqua Doves

  100 × 76 cm

  € 47,95
 • Quickview

  Jumbo

  96,5 × 80 cm

  € 47,95

1 - 9 van 9

Olifanten kunst

Olifanten zijn een van de meest grote en imposantste dieren ter wereld. Als dier uit de zogeheten ‘Big Five’ nemen ze een apart plekje in. Reden genoeg om deze prachtige dieren in al hun grootsheid in de productcategorie dierenposters met een aparte afdeling Olifantenkunst. Hier tref je de mooiste reproducties rondom dit dier die al meerdere eeuwen kunstenaar inspireert. In de afbeeldingengalerie Olifantenkunst staan de meest verkochte keuzes van de klanten van deze posterwinkel. Zoek hier jouw favoriete olifant of andere dierenkunst!

Check hier grote variatie aan olifanten kunst

Dit majestueuze dier is bij onze postershop in allerlei variaties te vinden. Voorbeelden zijn de babyolifant, de olifant in de Serengeti en de trek van de olifanten. De prachtige kleuren van het Afrikaanse landschap maken het geheel af. Populair zijn kunstdrukken zoals “baby olifant” en “olifant onder water”. Hou deze website in de gaten omdat er af en toe nieuwe aanvullingen bij de postercategorieën komen.

Ook zit in de collectie een poster van een geschilderde olifant. Geniet van alle opties in de uitgebreide postercatalogus. Naast een poster is ook de aankoop van een omlijsting een optie. Zoek een mooi exemplaar uit bij jouw poster met olifantenkunst in een van de vaste maten van de posterstandaarden. Als je andere formaatwensen hebt plaats dan een online order met een lijstbestelling. Jouw lijstprofiel op maat wordt dan gemaakt door de lijstenafdeling van Posters.nl en je krijgt vervolgens de combinatie poster plus lijst zo vlug mogelijk thuisgestuurd.

Elke aanschaf is snel, zorgvuldig, veilig en betrouwbaar

Bij Posters.nl regelen we elke aankoop snel, veilig, betrouwbaar en zorgvuldig. Is jouw aanschaf toch niet helemaal volgens wens? Onze helpdesk staat tot ‘s avonds klaar om jou te helpen met vragen of klachten. Artikelen kunnen tot veertien dagen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Eerdere klanten gaven dit bedrijf een hoog klantwaarderingscijfer.

Posters.nl heeft een enorme en gevarieerde collectie posters, wandplaten, muurstickers en fotobehang. Toch is soms heel eventjes iets niet leverbaar of aanwezig. Dit lees je altijd netjes terug op de pagina waarop ej je bestelling plaatst, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Houd ook de regelmatige aanbiedingen in de gaten. Als je een online profiel aanmaakt kun je je eerder gesignaleerde favorieten weer makkelijk terugvinden en kun je sneller een aankoop doen omdat deze qwinkel jouw postadres dan al in de bestanden heeft.

Voor de beste reproducties en kunstposters met Olifantenkunst en andere dierenkunst moet je hier zijn!