Fruit Kunst

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Peer

  30 × 30 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Limoen

  30 × 30 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Sinaasappel

  30 × 30 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Druif

  30 × 30 cm

  € 8,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Still Life with Pears

  80 × 60 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Classic Bartlett Pears

  70 × 70 cm

  € 58,95

1 - 6 van 6

Fruit kunst

Mensen omringen zich graag door waar ze blij van worden en kiezen daardoor voor bijvoorbeeld fruitkunst aan de muur. Op de posters en reproducties van fruitkunst bij deze webshop is van alles te vinden. Dit strekt van boomfruit, zomerfruit, najaarsfruit, steenvruchten, pitfruit en citrusvruchten tot fruit uit Afrika. Fruitkunst doet het goed in het interieur van een groentewinkel of horecabedrijf, maar natuurlijk ook in jouw keuken of woonkamer.

In de online galerij van dit onderwerp kun je al posters voor € 4,87 aantreffen met de mooiste voorbeelden van fruitkunst. Uiteraard zijn er prachtig gesorteerde soorten fruit in schalen. Maar ook reproducties en kunstdrukken van appels, sinaasappels, kiwi’s of een tros druiven aan een boom of in een antieke weegschaal. Of van verzamelposters met allerlei types exotisch fruit tot een collage met zomerfruit. Denk ook aan kleurmozaïeken door middel van de mooiste kleurschakeringen die je met diverse types fruit kunt creëren.

Fruit kunst voor in je keuken, woonkamer of horecabedrijf

Sommige schilderijen met fruitkunst zijn zeer realistisch geschilderd, sommige met een meer speelse en moderne insteek. Af en toe zie je in dit soort kunst een geweldige weergave van de schaduwen en rimpelingen van de vruchten. Als je op zoek bent naar posters met kunst met fruit dan is het een must om eens te kijken bij de rubrieken Barok Kunst en Renaissance Kunst op deze site. Het fruit op dit soort schilderijen is vaak vergezeld van gouden schalen en weelderige tafellakens. Verder is het raadzaam om voor nog meer keus even een bezoek te brengen aan de categorie Eten en Drinken Kunst en natuurlijk Groente Kunst.

Met andere woorden, voor elke smaak is er wel iets te vinden bij Posters.nl. En bedenk ook dat een poster met fruitkunst zeer geschikt is om opgroeiende kinderen het een en ander bij te brengen over fruit. Handig als cadeau of voor de kinderkamer!

Vind hier posters en reproducties van fruit kunst

Vind snel kunstposters en reproducties van fruitkunst op deze website met de zoekmogelijkheden aan de linkerkant van het scherm. Selecteer vervolgens op zaken als prijsniveau,vorm en formaat. Reken daarna af op een klantvriendelijke manier en je hebt je artikel zo vlug mogelijk thuis!

Een poster fruitkunst verdient eigenlijk een lijst, zo vindt Posters.nl. Zoek daarom op een standaard lijst die aan jouw voorwaarden voldoet. Ook heeft Posters.nl een eigen lijstenatelier, waar professionals jouw online lijstbestelling in orde maken. Ideaal voor als jij bijzondere wensen hebt of een persoonlijke touch wil meegeven aan je reproductie met fruitkunst. Behalve lijsten kun je ook nog accessoires kopen als posterplakkers, posterstrips of een passe-partout.

Een poster met fruitkunst vind je bij een webwinkel als Posters.nl!