Hiroshige

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Coastal Landscape

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  A Sudden Shower

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  The Small Port and Inlet at Awa

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Man Crossing a Bridge

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Awe Province Navaro Rapids

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Go-Kanosho, Higo Province

  28 × 35,5 cm

  € 7,95

1 - 6 van 6

Hiroshige

Een poster van de Japanse kleurendruk- en houtsnedekunst van Ando Hiroshige (1797) vind je bij Posters.nl. Samen met zijn tijdgenoot Katsushika Hokusai is hij de bekendste en meest invloedrijke persoon in de Japanse kunst. Beiden hadden immers een invloed op het Europese Impressionisme. Later had hun losse en vloeiende tekenstijl een grote rol in het ontstaan van de populaire Japanse manga-kunst. Als je een oriëntaals sfeertje bij jou thuis wil creëren zoek dan een poster van Ando Hiroshige uit!

Tot 1823 was hij brandweerman maar wist toen zijn hobby om te zetten in een grootse carrière als schilder van landschappen. In zijn tijd was dit hoogst ongebruikelijk omdat in de Japanse kunst alleen portretten van mensen gangbaar waren. Ando Hiroshige wilde de pracht uitbeelden van de landschappen die hij tijdens zijn vele reizen tegen kwam. Voorbeelden van deze Japanse kunst met het vloeiende penseel tref je op de posters die je kunt bestellen bij deze webwinkel.

Posters van Ando Hiroshige hoogtepunt van Japanse kunst

In het assortiment kunstposters van Posters.nl tref je onder meer de wereldberoemde serie ’53 stations van de tokaido’. Deze kunst staat bekend om de dramatische, fantasierijke en contrastrijke beelden. In combinatie met de qua kleur harmonisch gedempte sfeerschetsen raakte nota bene Vincent van Gogh rond 1850 ervan in de ban en ging de landschappen naschilderen. Ook de houtsneden met schilderachtige dieren- en plantenafbeeldingen zijn vertegenwoordigd in de collectie kunstdrukken van Posters.nl.

In zijn geboortestad Tokio is een Hiroshige Museum ingericht. Wil je deze hoogtepunten van de Japanse en Aziatische kunst als poster in huis halen kijk dan in deze webwinkel. De reproducties van Posters.nl van Hiroshige hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt slechts een laag bedrag voor de hoogstaande kwaliteit van zowel het stevige papier als de uitstekende printtechniek. Een ideale manier om een topstuk uit de Aziatische kunst in huis te halen.

Snel en gemakkelijk Japanse kunst van Ando Hiroshige online kopen als poster

Door middel van de zoekfunctie van deze webwinkel kun je zoeken op de naam Hiroshige. Je vindt dus snel iets van je gading in het enorme aanbod kunstposters van Posters.nl. Ook kun je selecteren op de grootte, de vorm en de prijs. Zoek op een gemakkelijke manier een reproductie die past bij je interieur of je budget.

Ook biedt Posters.nl je lijsten of wissellijsten in allerlei kleuren en maten. Als het gaat om een afwijkende maat of je wil echt iets bijzonders plaats dan een bestelling bij de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. Bij bestellingen vanaf € 25,00 betaal je geen verzendkosten. Een reproductie kopen van Ando Hiroshige doe je bij Posters.nl. Dé webwinkel voor je kunstposters!