Pierre Bonnard

1 - 6 van 6

 • Quickview

  The Breakfast Room, 1930

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  View of the River Vernon

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Lane at Vernonmet

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Table Set in a Garden

  76 × 65 cm

  € 39,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Woman in a Check Dress, 1891

  25 × 96,5 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Child Playing in the Sand, 1894

  25 × 96,5 cm

  € 39,95

1 - 6 van 6

Pierre Bonnard

Posters.nl is een webwinkel waar je diverse posters van de kunst van Pierre Bonnard en de European Scene kan vinden. Hij werd in 1896 bekend met kunstenaarscollectief Les Nabis. In deze webwinkel tref je posters van de symbolische en spirituele kunst uit deze periode. Daarnaast maakte Pierre Bonnard onder invloed van Paul Gauguin veel Parijse straattaferelen, restaurants, lekker eten en Zuid-Franse landschappen. Een poster van Pierre Bonnard past daarom goed bij mensen met een Bourgondische levensstijl.

In 1894 verruilde hij een advocatenloopbaan in voor een kunstenaarsbestaan. Bij zijn doorbraak schreef een kunstcriticus dat zijn kunst de fantasie van het Surrealisme, de kleur van het Fauvisme en de verschillende gezichtspunten uit het Kubisme deden verbleken.

Poster met de mysterieuze en spirituele kunst van Pierre Bonnard

Opvallend in de kunst op een poster van Pierre Bonnard is dat zaken worden geschilderd alsof je ze ziet vanuit een raam. Vaak is hierbij een mens verborgen opgesteld. Deze mysterieuze beelden sloegen destijds in als een bom en zijn nog altijd populair binnen het werk uit de European Scene. In de slotfase van zijn leven schilderde hij honderden naaktportretten van zijn vrouw.

De mooiste werken uit het Bonnard Museum in Le Cannet tref je in de ruime collectie kunstposters van Posters.nl. De mooie kleuren van de kunst van Pierre Bonnard zijn zeer kleurecht want de print is haarscherp. Posters.nl werkt namelijk met een hoogwaardig printproces voor een uitstekende kwaliteit. Daarnaast wordt eersteklas papier gebruikt waarop de print langdurig mooi blijft.

Snel en gemakkelijk poster van Pierre Bonnard online kopen

Posters.nl biedt compacte kunstposters aan maar ook veel grotere posters van bijvoorbeeld de standaardmaat 61 x 91,5 cm. Je kunt je poster van Pierre Bonnard gemakkelijk op de muur plakken met posterplakkers, die je voor enkele euro’s bij Posters.nl bestelt. Nog mooier bij kunst is natuurlijk een lijst. Posters.nl heeft een aanbod van honderden standaardlijsten in allerlei kleuren en materialen. Ook is het mogelijk om een lijst op maat te bestellen bij de lijstenmakerij van Posters.nl. Deze lijst stel je gemakkelijk zelf samen via een stappenplan op deze website.

Je poster met de symbolische en spirituele kunst van Pierre Bonnard heb je snel en gemakkelijk betaald via de handige en veilige betaalopties die Posters.nl hanteert. Je gekozen kunst uit de European Scene wordt netjes opgerold en in een stevige kartonnen koker en binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Je bestelde poster is onderweg te volgen via Track & Trace. Deze manier van verzending garandeert dat je kunstposter uit de European Scene je in perfecte staat bereikt.

Pierre Bonnard en andere werken uit de European Scene kun je online kopen als poster bij Posters.nl!