Velazquez

1 - 3 van 3

 • Quickview

  The Toilet of Venus ('The Rokeby Venus')

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Detail from The Rokeby Venus, 1647-51

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  The Toilet of Venus ('The Rokeby Venus')

  80 × 60 cm

  € 29,95

1 - 3 van 3

Ruime keuze uit de mooiste Velazquez

Kies je voor Velazquez, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Velazquez bestaat uit een breed scala aan prachtige European Scene in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Velazquez in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Velazquez

In het ruime assortiment Velazquez selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Velazquez te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Velazquez en haal een échte blikvanger in huis.

Velazquez prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Velazquez vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat European Scene inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Velazquez compleet met een prachtige inlijsting.