Edvard Munch

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Young girl on a Jetty

  60 × 80 cm

  € 22,95
 • Quickview

  The Cry

  40 × 50 cm

  € 7,95
 • Quickview

  The Scream

  60 × 80 cm

  € 22,95
 • Quickview

  The Scream

  50 × 70 cm

  € 14,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  The Scream

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  The Scream

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Four Girls on a Bridge

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  The Scream

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Four Girls on a Bridge

  60 × 80 cm

  € 29,95

1 - 9 van 9

Edvard Munch

Zoek je een reproductie van het Expressionisme van Edvard Munch dan ben je bij Posters.nl aan het juiste adres. Deze in 1863 geboren Noorse kunstenaar is nog steeds zeer populair. Iedereen kent wel zijn bekendste werk ‘De Schreeuw’. Dit is een topstuk in het Expressionisme die je vanzelfsprekend kunt bestellen in deze webwinkel. Als je houdt van emotioneel aangrijpende kunst kies dan voor een poster van Edvard Munch. Met zijn intense en aangrijpende kunst weet hij nog altijd een groot publiek te boeien.

De kunst van Edvard Munch vertelt veel over zijn roerige leven. Dit zat vol met psychische problematiek, alcoholmisbruik en andere zaken die hij zeer treffend kan uitbeelden. Zijn bekendste kunst zit uiteraard in de collectie van Posters.nl.

Poster van het Expressionisme van Edvard Munch van hoge kwaliteit

Nadat hij in 1883 op de kunstacademie zijn eerste expositie hield sloeg deze gelijk in als een bom. Dit vroege werk bevatte elementen uit zowel het Impressionisme als Expressionisme. Later kreeg zijn kunst meer diepgang en werd expressionistischer. Gaandeweg werd zijn stijl wat vrolijker en positiever. Juist dit gedeelte uit het oeuvre tref je bij de reproducties van Edvard Munch in de webwinkel Posters.nl.

De kenmerken die je ziet bij een poster met kunst van Edvard Munch zijn de expressieve lijnen en tegenstellingen zoals stilstand en beweging. Bijna 150 jaar later is zijn vaak emotionele werk nog steeds zeer gewild. Wie de klassiekers uit het Munch Museum in Oslo in huis wil halen vindt deze bij Posters.nl als reproductie.

Als je bij Posters.nl een kunstdruk van Edvard Munch wil kopen haal je kwaliteit in huis. Zowel de drukkwaliteit als het dikke papier zijn van een hoge standaard. Het zijn messcherpe afdrukken die niet van echt zijn te onderscheiden. Een ideaal betaalbaar initiatief om een topper uit het Expressionisme in huis te halen. Want Posters.nl hanteert scherpe prijzen voor haar reproducties.

Gemakkelijk poster kopen van het Expressionisme van Edvard Munch

Via de zoekfunctie op deze website kun je zoektermen invoeren als Expressionisme of Edvard Munch. Zodoende vind je snel een weg in het grote aanbod van Posters.nl. Ook kun je selecties maken qua grootte, vorm en prijs. Je kan dus op een gemakkelijke manier online een kunstwerk kopen dat past bij je interieur of je budget.

Posters.nl heeft lijsten en wissellijsten in allerlei maten en van verschillende materialen zoals aluminium, kunststof of hout. Heb je een afwijkende maat of wil je echt iets bijzonders dan is de eigen lijstenmakerij van Posters.nl een extra service. Bedenk dat je bij bestellingen vanaf € 25,00 ook nog eens geen verzendkosten hoeft te betalen. Een reproductie kopen van Edvard Munch doe je bij Posters.nl. Dé webwinkel voor kunstposters!