Egon Schiele

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Nudo di Ragazza

  90 × 60 cm

  € 22,95
 • Quickview

  Zittende Vrouw

  50 × 70 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Die Tänzerin

  50 × 70 cm

  € 14,95

1 - 3 van 3

Egon Schiele

Het Expressionisme is een stroming in de kunst die ertoe doet en Oostenrijker Egon Schiele geldt als een van de grootmeesters van het genre. Niet voor niets kun je in de rubriekscategorie Expressionisme en natuurlijk onder de naam Egon Schiele het nodige aantreffen als poster of op canvas dat jou zal aanspreken.

In de slechts 28 jaar dat Egon Schiele leefde kreeg hij vooral bekendheid door zijn op Gustav Klimt gebaseerde schilderijen. Hierbij voeren vrouwen in allerlei posities en omstandigheden de boventoon. Daarnaast schilderde hij ook landschappen. Egon Schiele was een topper binnen de Weense substroming Die Sezession. Zoals te zien op de kunst van de posters van Egon Schiele op zijn persoonlijke afdeling was diens Expressionisme een mengvorm van krachtig gelijnde tekenkunst en vervreemdende schilderkunst. Door het gebruik van hoekige vormen had zijn Expressionisme ook wel iets weg van het Kubisme. In de mensenkunst van Egon Schiele zat vaak een spoor van verval en verderf, wat in die tijd niet altijd werd begrepen.

Echte kunstliefhebbers halen hier het Expressionisme van Egon Schiele in huis

Zijn klassieke werken hangen vooral in het Egon Schiele Museum in het Oostenrijkse Tulln. Voor jou zijn deze schilderijen weliswaar onbetaalbaar, maar bij Posters.nl heb je al voor iets meer dan een tientje een bijzonder fraaie reproductie of canvas doek van Egon Schiele.

Behalve kunstposters heeft Posters.nl nog meer te bieden. Je kunt posterstrips kopen om aan de boven- en onderzijde je poster in te schuiven. Ook zijn er van die kauwgomachtige posterplakkertjes of een passe-partout, als een lijst te groot zou zijn voor jouw afbeelding.

Waar we je vooral ook nog even op willen attenderen is de grote variëteit in lijsten die hier te koop is. Voor alle veel voorkomende maten van posters kun je op deze site de juiste lijst kopen. In drie standaardmaterialen en in vele kleurstellingen. Wie een lijst erbij neemt komt al vaak boven het bestelbedrag van 25 euro, waardoor je geen portokosten meer hoeft te voldoen.

Laat je eigen lijst bij Posters.nl maken

Als er bij de standaardlijsten niet een goede lijst voor jou bijzit verdiep je dan eens in de extra service van een lijst laten maken bij Posters.nl zoals jij die wil hebben. In de werkplaats werken deskundige medewerkers dan jou online doorgegeven voorwaarden uit. Je krijgt binnen maximaal drie werkdagen de bestelde poster thuis met lijst en al. Vanzelfsprekend wordt je pakketje zodanig ingepakt dat beschadiging tijdens het vervoer uitgesloten is.

Gedurende veertien dagen heb je de wettelijk vastgestelde bedenktijd. Want mocht je toch een andere keuze willen maken, dan heb je gewoon de mogelijkheid tot retourzending. Als er nog vragen zijn neem dan contact op met de helpdesk, overdag of in het begin van de avond.

Ook Egon Schiele posters en Expressionisme als kunstdruk tref je in het grote en voordelige assortiment van Posters.nl.