Auguste Rodin

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Femme vetue allongee sur flanc (serigraph)

  113 × 92,5 cm

  € 199,95
 • Quickview

  Femme nue allongee sur le ventre (serigraph)

  113 × 92,5 cm

  € 199,95
 • Quickview

  Femme vetue allongee sur flanc (small)

  50 × 40 cm

  € 27,95
 • Quickview

  Femme nue allongee sur le ventre (small)

  50 × 40 cm

  € 27,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Madeleine, after 1900

  30 × 40 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Seated Woman in a Dress, after 1900

  30 × 40 cm

  € 18,95

1 - 6 van 6

Auguste Rodin

Een poster van het Impressionisme van Auguste Rodin kun je online kopen bij Posters.nl. Hoewel Rodin in de eerste plaats bekend is als ‘de beeldhouwer van het Impressionisme’ maakte hij ook prachtige schilderijen. De mooiste kunst van Auguste Rodin kom je tegen als poster bij Posters.nl. Legendarisch zijn de sfeervolle pasteltinten in zijn bekende serie Cambodjaanse danseressen. Deze kunst is ideaal als je wat sfeer en rust wil creëren in je interieur.

Auguste Rodin (1840) werd door zijn vernieuwende stijl niet toegelaten op diverse kunstopleidingen. Pas op zijn veertigste brak hij door met onder meer zijn topstuk ‘De denker’. Erg vaak is de vrouw het hoofdthema in de kunst van Auguste Rodin. Hij maakt vooral indruk door de levendige modellering en de dramatische zeggingskracht van de personen die hij weergaf. Inspiratie vond hij in de mythologie en literatuur. Beelden hieruit kon hij met veel passie tot uiting brengen in zijn kunst.

Levendige kunst op posters van Auguste Rodin

Om zijn kunst te verlevendigen was Auguste Rodin hevig geïnspireerd door de natuur. Kenmerkend zijn de schaduwen door onregelmatige oppervlaktes te verwerken. Deze zorgen voor beweeglijkheid die als een grote inspiratiebron gold in het Impressionisme. Ook lijkt het vaak net alsof zijn werk ‘niet af is’.

De kunst van Auguste Rodin uit het Musée Rodin in Parijs is natuurlijk onbetaalbaar. Een mooie poster voor bij jou aan de muur van Auguste Rodin is uiteraard wel mogelijk. Kunstdrukken van bijvoorbeeld de serie Cambodjaanse danseressen tref je in de webwinkel van Posters.nl al vanaf € 5,95.

Poster van kunst Auguste Rodin online kopen bij Posters.nl

Natuurlijk is een reproductie van de kunst van Auguste Rodin het mooist in een lijst. Posters.nl heeft een grote collectie lijsten in standaardmaten en eventueel een bijpassend passe-partout. Ook beschikt deze webwinkel voor kunstposters over een eigen lijstenmakerij. Via een handig menu op deze site kun je daarmee een door jou gewenste lijst bestellen. Het maken van een lijst op maat voor jouw poster van de kunst van Auguste Rodin neemt maximaal drie werkdagen in beslag.

Als je een kunstposter online wil kopen bij Posters.nl kun je deze betalen via handige en veilige betaalopties. Je gekozen Impressionisme poster wordt in een stevige kartonnen doos of koker binnen één werkdag bij je thuisbezorgd. Je bestelling is onderweg te volgen via Track & Trace. Deze manier van verzending garandeert dat je poster in perfecte staat aankomt. Auguste Rodin kunstdrukken en andere posters uit het Impressionisme bestel je bij Posters.nl!