Edgar Degas

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Frieze of Dancers (detail)

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Woman Seated on a Bathtub Sponging her Neck

  40 × 30 cm

  € 9,95
 • Quickview

  The Tub

  40 × 30 cm

  € 9,95
 • Quickview

  Dansers

  100 × 50 cm

  € 44,95
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  The Dance Foyer at the Opera

  80 × 60 cm

  € 18,95

1 - 5 van 5

Edgar Degas

Als je kunst van Edgar Degas aan de muur wil hebben bestel dan een poster in de webwinkel van Posters.nl. Hier tref je meesterwerken van deze grootheid uit het Impressionisme en Realisme als kunstdruk. In 1865 stond hij samen met zijn vriend Claude Monet op het beginpunt van het Impressionisme. In de kunst van Edgar Degas komen vaak thema’s als ballet en danseressen voor. Een kunstposter van Edgar Degas doet het daarom ook goed op de kamer van je dochter!

Al jong raakte hij door reizen in Italië onder de indruk van het Classicisme en combineerde dat met het Impressionisme. In tegenstelling tot de andere grote impressionisten had hij afwijkende thema’s in zijn kunst en schilderde met contouren. Vaak was de vrouw het hoofdonderwerp in zijn kunst. Denk hierbij aan aankledende, afdrogende, badende en vooral dansende vrouwen.In de laatste jaren van zijn leven maakte Degas vaak pasteltekeningen met naaktportretten. De bekendste werken uit deze periode tref je bij Posters.nl.

Selecteer je favoriete Edgar Degas

In het ruime assortiment Edgar Degas selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Edgar Degas te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Edgar Degas en haal een échte blikvanger in huis.

Posters van kunst van Edgar Degas vaak met thema’s als ballet en danseressen

In de kunst van Edgar Degas valt op dat hij altijd binnen schilderde. Het uitgangspunt was dat de afbeelding geen werkelijkheid moest zijn maar een verbeelding. Zijn Impressionisme werd beïnvloed door Manet, Renoir en Monet.

De populairste poster van Edgar Degas bij Posters.nl is ‘De balletklas’, ‘De absintdrinker’ en ‘Ballerina’s in het blauw’. Bij Posters.nl vind je een kunstdruk van zijn Impressionisme in meerdere maten. Zo is er een kleine poster, maar ook doeken van bijna een meter breed. De drukkwaliteit van de prints is zeer hoog, de eigen stijl van de kunst van Edgar Degas komt goed tot uiting.

Bestel een poster van de kunst van Edgar Degas in een mooie lijst

Goede kunst verdient een mooie lijst. Daarom heeft deze webwinkel zowel een standaardlijst voor je of een lijst op maat uit de eigenlijstenmakerij. Volg hiervoor heel gemakkelijk een overzichtelijk stappenmenu op deze site. Je kiest een mooie lijst en maakt een materiaalkeuze, dan een optie voor helder of ontspiegeld plexiglas en eventueel een zwart of wit passe-partout. Het maatwerk van een lijst kost de lijstenmakers van Posters.nl maximaal drie werkdagen.

Zonder lijst wordt je poster van Edgar Degas de volgende dag al bezorgd, mits deze op voorraad is en je op tijd bestelt. Verzending gebeurt in een kartonnen koker of doos zodat je poster of de lijst niet kan beschadigen. Het duurt niet lang voor je jouw bestelling van kunst van deze grootmeester van het Impressionisme aan de muur kunt hangen, of als cadeau kunt schenken. Een reproductie van Edgar Degas en andere Impressionisme kunst bestel je bij Posters.nl!