Paul Gauguin

1 - 7 van 7

 • Quickview

  3 Tahitian

  100 × 35 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Deux Tahitiennes

  50 × 70 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Chemin a papeete

  50 × 70 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Two Nudes on a Tahitian Beach, 1891

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Nevermore

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Three Tahitians

  50 × 40 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Te Rerioa

  50 × 40 cm

  € 18,95

1 - 7 van 7

Paul Gauguin

Voor posters van het Impressionisme van Paul Gauguin moet je bij Posters.nl zijn. Hier kun je tegen een scherpe prijs een reproductie kopen van de mooie kunst van Paul Gauguin. Populaire posters van zijn kunst zijn bijvoorbeeld ‘De baders’ en ‘De dans van de vier Bretons meisjes’. Je haalt iets fleurigs in huis door het eigenzinnig kleurgebruik van het Impressionisme van Paul Gauguin!

De in 1848 geboren Parijzenaar begon zijn loopbaan als succesvol zakenman totdat hij werd gegrepen door de schilderkunst en een leven van armoede tegemoet ging. Hij werd ooit financieel ondersteund door Vincent van Gogh, met wie hij enige tijd samenwerkte. Hun kunst lijktn soms veel op elkaar omdat ze dezelfde verf gebruikten. Een van de bekendste werken is zijn portret van Vincent van Gogh.

Fleur je huis op met posters van het Impressionisme van Paul Gauguin

Volgens kunstkenners behoort het meeste werk van Paul Gauguin tot het Post-Impressionisme en het Symbolisme. Zijn kunst was van grote invloed op het ongebruikelijke kleurgebruik van het latere Fauvisme en Expressionisme. Op de doeken is veelal het eenvoudige en verstilde boerenleven afgebeeld. In de jaren op de Caraïben koos hij meer voor uitheemse thema’s. Zeer gewaardeerd zijn de emotionele uitdrukkingen op portretten van vrouwen uit Tahiti. Op dit eiland werd zijn stijl wat primitiever van aard. In Gauguins latere kunst komen ook religieuze onderwerpen aan bod. Tijdens het wat depressieve einde van zijn leven schilderde Paul Gauguin veel met donkere randen. Al deze thema’s tref je in de collectie kunstposters van Posters.nl.

De kunst van Paul Gauguin hangen in ’s werelds grootste musea. Wil jij er thuis ook een aan de muur zoek dan een reproductie uit bij Posters.nl. Je hebt dan een poster op kwalitatief hoogstaand dik papier. Hierop is de afbeelding van je keuze aangebracht met de modernste printtechnieken. Dit staat garant voor een goede kleurechtheid en is bestand tegen kleurvervaging door jarenlang zonlicht.

Snel en gemakkelijk online poster kopen van Paul Gauguin

In het grote aanbod van Posters.nl selecteer je links van je scherm snel en gemakkelijk je kunstposter. Daarnaast kun je een keuze maken voor de vorm, maat en prijs. Ook kun je controleren of de kunstdruk op dat moment aanwezig is. In de meeste gevallen wordt je poster met het Impressionisme van Paul Gauguin binnen één werkdag bezorgd.

Veel klanten willen hun kunstposter inlijsten. Dit kan met een standaardlijst of maatwerk uit de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. Zie hiervoor het driestappenplan op deze site. Je bestelling wordt dan binnen maximaal drie werkdagen thuisbezorgd.

Voordelig posters kopen van het Impressionisme van Paul Gauguin doe je bij Posters.nl!