Jugendstil

1 - 7 van 7

 • Quickview

  Kasteelkamer aan de Attensee

  70 × 70 cm

  € 20,95
 • Quickview

  Malcesine

  70 × 70 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Campo di papaveri

  70 × 70 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Pendio montano a Unterach

  70 × 70 cm

  € 18,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  La vergine

  70 × 70 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Il giardino di compagna

  70 × 70 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Faggeto

  70 × 70 cm

  € 18,95

1 - 7 van 7

Jugendstil kunstdrukken

Allerlei topstukken uit de Jugendstil periode passen goed in zowel een modern interieur als een wat nostalgischer ogend geheel. Door het kleurgebruik en de vaak expressieve ronde vormen weten ze mensen écht te raken, wie een reproductie uit de Jugendstil in huis haalt koestert dit vaak echt, alsof het een deel van jezelf is. Op de vele hardpapieren posters die Posters.nl voor jou in haar collectie heeft over Jugendstil tref je alle klassiekers aan.

Hoewel Jugendstil vooral bij de mensen bekend is als een bouwstijl, betrof het ook de schilderkunst. Het ontstond aan het einde van de negentiende eeuw en kende zijn bloeiperiode tot de eerste Wereldoorlog. Behalve Jugendstil staat het ook bekend onder de namen Art Nouveau, Arts And Crafts en Stile Liberty. Centraal in de Jugendstil staat dat de schilders opeens begonnen af te wijken van de rechtlijnige leer uit de voorliggende kunstperiodes. Ze leefden zich uit in de kronkelige en speelse vormen en veelal bloemmotieven. Van invloed op de Jugendstil waren de toenmalige Japanse kunst en de Parijse Wereldtentoonstelling van 1900. Jugendstil was vooral van kracht in landen als Frankrijk, Engeland, België en Duitsland. Behalve bouw- en schilderkunst was ook de mode, literatuur, film en huisgerei in de ban van de Jugendstil. De stroming kan worden gezien als een exclusieve tegenhanger van de massaproductie, een fenomeen dat in die periode net op gang was gekomen.

Schilderijen uit de Jugendstil die vaak door onze klanten worden geselecteerd zijn werken van Gustav Klimt, zoals the Tree Of Life, Il Giardano Di Campagna of Campo Di Papaveri.

Haal Jugendstil in uw eigen huis

Hoewel in elke Nederlandse binnenstad wel panden staan in de Jugendstil stijl, treffen we de schilderijen veelal in vooraanstaande musea. Toch kun je tal van topstukken ook in huis wil halen via Posters.nl, er zijn vele reproducties uit de Jugendstil opgenomen in onze collectie.

Tevens is een reproductie uit de Jugendstil zeer geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld een trouwfeest of verjaardag. De begunstigde zal na ontvangst nog veel kijken naar jouw gift. Schilderkunst zegt iets over jouw persoonlijke stijl die je dan wil delen met iemand. Ook in je eigen interieur onderstreept het jouw eigen persoonlijke smaak.

Snel en eenvoudig iets moois uit de Jugendstil kiezen uit ons grote aanbod

Op onze site kun je ook selecteren op kunstenaarsnamen uit de Jugendstil. Aan de linkerkant van het scherm vindt je zoekopties, zodat je makkelijk en eenvoudig snel kan kiezen op gronden als prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid. Soms kan het immers zijn dat in onze omvangrijke collectie Jugendstil posters uitverkocht zijn en de levering aan jou dan iets later wordt dan de gebruikelijke werkdag die daarvoor staat. Dus kies makkelijk een kunstenaar uit de Jugendstil uit, de toppers uit de diverse Europese landen tref je allemaal in de grote collectie van Posters.nl. Ook kun je bij ons een lijst uit onze lijstenmakerij erbij bestellen. Via de site kun je een keuze maken voor de materiaal en het glas, en optioneel is een passepartout mogelijk. Vandaag besteld is morgen in huis!