Klassiek Abstract

65 - 71 van 71

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quickview

  In the Black Circle, 1923 (Dans le Cercle Noir)

  50 × 50 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Soft Hard, 1927

  86 × 70 cm

  € 39,95
 • Quickview

  St. George I

  100 × 112 cm

  € 64,95
 • Quickview

  Black Frame, 1922

  100 × 112 cm

  € 79,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Yellow, Red, Blue, 1925

  90 × 60 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Gouache for St. Ives Window (serigraph)

  100 × 109 cm

  € 299,95
 • Quickview

  Hard Reds, Yellows and Blues: August 1966 (serigraph)

  114 × 84 cm

  € 299,95

65 - 71 van 71

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Klassiek abstract

Bij Posters.nl ontdek je een uitgebreid assortiment aan posters en creaties uit het klassiek abstract genre. De collectie kunstdrukken die deze webshop biedt bevat alle stijlperiodes die onder klassiek abstract kunst vallen. De brede keuze die vertegenwoordigd wordt bij klassiek abstract maakt het dat er altijd wel een poster te vinden is naar jouw smaak. Een kunstposter met klassiek abstract staat voor een goede smaak en geeft extra sfeer aan je inrichting.

De kunst die voor het eerst het etiket klassiek abstract kreeg stamt uit het begin van de vorige eeuw. Door onder andere het gebruik van hoekige vormen bekend van bijvoorbeeld Pablo Picasso of Paul Cézanne wordt deze periode gezien als het begin van de abstracte kunst.

Klassiek abstract op posters met alle keuze aan de verschillende stijlen

Een schilderij mag klassiek abstract genoemd worden als mensen of alledaagse voorwerpen op een nauwelijks herkenbare wijze of vormloos worden geschilderd. Klassiek abstract is na meer dan honderd jaar een richting die nog steeds verder gaat. De echte meesterwerken uit deze kunst tref je als reproductie of kunstposter in deze webshop.

Paul Cézanne mag aangewezen worden als de grondlegger van abstracte kunst. Van zijn landschappen uit 1905 zijn er drie als creatie in het assortiment van klassiek abstract bij Posters.nl opgenomen. De eigenaardige stijl van Cézanne vormde al snel een bron van inspiratie voor bijvoorbeeld Odilon Redon en Hilma Af Klint waardoor het zich als een olievlek verspreidde. Het was na de Tweede Wereldoorlog dat klassiek abstract pas op waarde werd geschat en kreeg het een plek in de grote musea en kunstgaleries.

Onder de grootste Nederlandse namen uit het klassiek abstract vallen Karel Appel en Piet Mondriaan. Zij behoren tot de populairste schilders onder de klanten van Posters.nl. Door middel van de handige selecteertool op deze site kun je het werk van specifieke kunstenaars vinden uit het klassiek abstract genre. Kijk bijvoorbeeld ook maar eens onder namen als Mark Rothko of Sonia Delaunay.

Reproducties met klassiek abstract snel en gemakkelijk online bestellen

Wie een poster of reproductie met klassiek abstract online wil kopen moet dat vooral bij Posters.nl doen. Een kunstdruk kun je snel en gemakkelijk bestellen in deze webwinkel. Op de site is een handig zoekmenu om snel tot een goede keuze te kunnen komen. Selecteer op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid en je vindt een bijpassende poster.

Ook heeft deze webshop zowel standaardlijsten als lijsten op maat die je online kunt bestellen. Een bijzondere of afwijkende maat kun je via deze site laten maken in de lijstenmakerij van Posters.nl. Je kunt dan met een stappenplan nauwkeurig jouw lijst van voorkeur selecteren.

Posters en reproducties met klassiek abstract online kopen doe je bij een webwinkel als Posters.nl!