Mark Rothko

1 - 8 van 8

 • Quickview

  Untitled - Blue, Yellow, Green on Red - 1954

  76 × 96,5 cm

  € 39,95
 • Quickview

  No. 10, 1963

  100 × 117 cm

  € 89,95
 • Quickview

  The Ochre (Ochre, Red on Red), 1954

  76 × 109 cm

  € 47,95
 • Quickview

  1949

  70 × 96,5 cm

  € 47,95
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Untitled 1951-55 (serigraph)

  79,5 × 139,5 cm

  € 224,95
 • Quickview

  Acrylic on Paper, 1968 (serigraph)

  96,5 × 129,5 cm

  € 224,95
 • Quickview

  White cloud over purple

  40 × 40 cm

  € 30,95
 • Quickview

  Untitled, 1949

  66 × 91 cm

  € 46,95

1 - 8 van 8

Mark Rothko

Kunstposters van het prachtige klassiek abstract van Mark Rothko vind je bij Posters.nl. Nog altijd zeer populair zijn de grote kleurvlakken die hij traditiegetrouw met een grote blokwitter aanbracht. In zijn kunst zie je vaak twee of drie rechthoeken in verschillende kleuren met opzienbarend kleurgebruik. Een poster van het klassiek abstract van Mark Rothko sluit goed aan bij een moderne inrichting. Vooral zijn mooiste kunst vanaf 1959 is opgenomen in de collectie reproducties van Posters.nl.

De in 1903 in Rusland geboren Amerikaan begon na de kunstacademie met vrij traditionele stillevens. Al snel werd hij gegrepen door het Surrealisme, later viel zijn kunst onder de noemer Klassiek Abstract en de Colorfield Stroming. Een halve eeuw na zijn dood in 1970 wordt zijn kunst voor recordbedragen geveild. De abstracte kunst van Mark Rothko valt vooral op door het kleurgebruik en de scherpe zwartgerande contouren. Hij wilde zijn schilderijen zo intens maken dat de kijker als het ware naar binnen werd gezogen.

Poster van Mark Rothko goede keuze voor modern interieur

Vanuit afkeer tegen de Pop Art van de jaren zestig ging Mark Rothko zijn schilderijen een steeds donkerder karakter geven. Hij paste het formaat van het schilderij aan bij de opdrachtgever. Bij de kunstdrukken van Posters.nl zijn deze verkleind naar een compacter posterformaat.

De prachtige kunst uit het museum de Rotho Kapel in Houston-Texas haal je op een gemakkelijke manier in huis als reproductie bij Posters.nl. Kies een mooie poster van Mark Rothko uit om je interieur een aantrekkelijke boost te geven. Een kunstdruk van Mark Rothko zal ook goed in de smaak vallen als cadeau voor vrienden of familie en onderstreept je goede smaak.

Kunstposter kopen van Mark Rothko doe je bij Posters.nl

In de webwinkel kun je een standaard lijst voor je poster bestellen. Ook is het mogelijk een lijst op maat te laten maken in de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. Zo krijg je altijd een gegarandeerd strak resultaat waarvan je nog jaren zal genieten. In een lijst blijft je poster in een betere staat vanwege bescherming tegen vocht en de temperatuur.

Met het handige zoekmenu op deze website kun je snel en gemakkelijk je favoriete poster uitzoeken van het klassiek abstract van Mark Rothko. Als je je poster op een werkdag bestelt heb je hem de volgende dag in huis. Posters.nl gaat voor een goede kwaliteit en uitmuntende dienstverlening. Mocht je ontevreden zijn dan is het veertien dagen lang mogelijk om te retourneren. De poster wordt dan gratis vervangen en je krijgt je geld binnen drie werkdagen terug.

Een poster kopen van Mark Rothko doe je daarom bij Posters.nl!