Klassiek Modern

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Incendio la luna piena, 1933

  30 × 24 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Bimba e zia, 1937

  24 × 30 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Paesaggio al tramonto, 1923

  30 × 24 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Notte egiziana

  30 × 24 cm

  € 4,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  The golden fish, 1925

  30 × 24 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Suonando Bach

  40 × 49 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Nudo disteso

  30 × 24 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Grande Nudo

  30 × 24 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Red-Headed Woman

  28 × 35,5 cm

  € 7,95

1 - 9 van 9

Klassiek modern

Bij de webwinkel Posters.nl ontdek je een uitgebreid aanbod posters en nabootsingen uit het klassiek modern genre. Het aanbod van kunstposters dat je hier treft omvat alle stijlen die als klassiek modern kunst gezien mogen worden. Een brede waaier aan keuze voor klassiek modern geeft je altijd de mogelijkheid voor een reproductie met mooie kunst die past in jouw inrichting. Een kunstdruk met klassiek modern benadrukt je goede smaak, is vaak tijdloos en geeft je interieur een frisse meerwaarde.

De kunst die als eerste het label klassiek modern kreeg was rond 1905 van de hand van kunstenaars als Paul Cézanne en Pablo Picasso. Zij creëerden destijds voor het eerst schilderijen met vormen die hoekig waren in hun kunst. Dit mag gezien worden als het beginpunt van de abstracte schilderkunst.

Klassiek modern uit de twintigste eeuw als reproductie

Een schilderij mag klassiek modern genoemd worden als voorwerpen en/of mensen uit het alledaagse leven niet meer volledig volgens de werkelijkheid geschilderd worden. Klassiek modern is na meer dan een eeuw een stroming in de kunst die vandaag de dag nog in ontwikkeling is. De ware meesterwerken die vallen onder klassiek modern kunst vindt je weer als kunstdruk of reproductie in de webshop.

Behalve de oudste werken uit de klassiek modern stromingen als het Kubisme en Fauvisme zijn ook de posters en reproducties van de Pop-Art populair bij Posters.nl. Denk hierbij aan de posters van de stripverhaalachtige kunst van schilders als Andy Warhol en Roy Lichtenstein.

Karel Appel en Piet Mondriaan zijn de grote Nederlandse namen uit het klassiek modern. Door het gebruik van de handige selecteertool in deze webshop kun je hun werk of andere artiesten ontdekken uit de klassiek modern stroming. Zoek bijvoorbeeld maar eens naar namen als Salvador Dali, Mark Rothko en bijvoorbeeld Jack Vettriano.

Reproducties van klassiek modern gemakkelijk en zeer snel online besteld

Wie een poster of recreatie met klassiek modern online wil bestellen kan dat tegen scherpe prijzen doen bij de webshop Posters.nl. Een mooie kunstdruk voor bij jou aan de muur bestel je vlot en met gemak in deze webwinkel. Op deze site is een slim zoekmenu om vlot een goede keuze te maken. Bepaal wat het mag kosten, de vorm en de grootte en je vindt ongetwijfeld een passende poster.

Ook biedt de webshop zowel standaardlijsten als een maatlijst die je even makkelijk kunt bestellen. Uitzonderlijke afmetingen kun je laten realiseren in de lijstenmakerij van Posters.nl. Met behulp van het stappenplan laat je je ideale lijst maken. Posters en recreaties die een klassiek modern thema hebben bestel je online bij de webshop van Posters.nl!