Amedeo Modigliani

1 - 9 van 9

 • Quickview

  Nudo disteso

  30 × 24 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Grande Nudo

  30 × 24 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Seated Nude, ca. 1918

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Anna Zborowska

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Red-Headed Woman

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Reclining Nude from the Back, 1917

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Young Man with a Black Waistcoat, 1912

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Reclining Nude from the Back, 1917

  90 × 65 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Portrait of a Girl (Victoria)

  60 × 90 cm

  € 39,95

1 - 9 van 9

Amedeo Modigliani

Een poster van de kunst van Amedeo Modigliani kun je voordelig online kopen bij Posters.nl. Als je houdt van het klassiek modern van bijvoorbeeld Modigliani en andere Italiaanse kunst moet je zeker eens een kijkje nemen bij de uitgebreide collectie kunstposters van deze webwinkel. Vrijwel zijn hele leven maakte hij portretten van gezichten en naakte personen. Alle topstukken tref je bij Posters.nl als reproductie.

Het modern klassiek van Amedeo Modigliani (1884) kwam in trek bij een selecte groep kunstliefhebbers nadat hij in 1906 verhuisde naar Parijs. Zijn vele portretten waren geïnspireerd op Cézanne en Toulouse-Lautrec. Hij maakte veel werk dat valt te omschrijven als Joodse kunst vanwege zijn afkomst. Ook maakte Amedeo Modigliani veel beelden in Afrikaanse stijl. De schilderijen die hij rond 1918 maakte in Nice gelden als de meest legendarische. De mooiste tref je aan als kunstposter in deze webwinkel.

Klassiek modern van Amedeo Modiglini als kunstposter

Het modern klassiek werk van Amedeo Modigliani is lastig in te delen bij een stroming. Kenners brengen hem wel eens onder bij de noemer ‘Parijse School’. In Parijs was tijdens de Tweede Wereldoorlog in Parijs een grote Joodse scene die veel mooie kunst voortbracht. Amedeo Modigliani snoepte van diverse kunststromingen. Elementen uiteenlopend van de Renaissance tot het Fauvisme zijn herkenbaar in zijn kunst. Zijn schilderij ‘Nu couché’ werd in 2015 verkocht voor maar liefst 158 miljoen euro. Dit werk en de vele andere topstukken uit de grote internationale musea vind je als kunstdruk in deze webwinkel.

Ben je liefhebber van het klassiek modern van Amedeo Modigliani? Maak dan in deze webwinkel een keuze met het handige menu aan de linkerkant. Je kiest dan het gewenste formaat, vorm en categorie en bent zodoende snel bij de kunstposter die je wil hebben.

Reproductie van de kunst van Amedeo Modigliani online kopen

In de webwinkel van Posters.nl kun je ook lijsten kopen voor je poster. Naast standaardlijsten in tal van materialen en kleuren is er ook een eigen lijstmakerij. In slechts enkele stappen stel je dan een bijpassende lijst samen voor de Modigliani die jij wil hebben. Online kies je dan het glastype, het materiaal van de omlijsting en mogelijk een passe-partout. Mocht je echter vragen hebben dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Posters.nl. Het maken van een lijst op maat kost maximaal drie werkdagen.

Binnen korte tijd heb jij je poster van Modigliani besteld en deze betaald met een betaaloptie naar keuze. Je gekozen klassiek moderne kunst wordt netjes opgerold in een kartonnen koker of in een stevige doos als er een lijst bij zit. Een poster van Amedeo Modigliani en andere klassiek moderne kunst kun je online kopen bij Posters.nl!