Lyonel Feininger

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Nermsdorf

  70 × 50 cm

  € 57,95
 • Quickview

  Marine-Blau

  90 × 60 cm

  € 38,95
 • Quickview

  Torturm I

  48 × 60 cm

  € 21,95
 • Quickview

  Grützturm in Treptow

  48 × 60 cm

  € 21,95

1 - 4 van 4

Lyonel Feininger

Lyonel Feiniger was een prominent klassiek modern schilder. Hij combineerde het Expressionisme met kubistische elementen. Naast schilderen was hij ook actief als illustrator voor kranten en tijdschriften. Zoals bij veel expressionistische schilders is bij Lyonel Feininger de werkelijkheid zelf minder belangrijk dan welke emotie de werkelijkheid bij de toeschouwer oproept. Als Feininger bijvoorbeeld een kerk schilderde, is deze herkenbaar als kerk, maar een realistische weergave werd niet nagestreefd in zijn kunst.

Feininger was een van de belangrijkste figuren binnen het Expressionisme. Hij behoorde tot meerdere grote kunstcollectieven en gaf les aan het vermaarde Bauhaus. Kubistische elementen werden in een latere levensfase aan zijn schilderijen toegevoegd. Tijdens het Nazi-regime werd zijn kunst geboycot en vluchtte hij naar Amerika voor een carrièrevervolg.

Realistische kunst vind je ook bij Posters.nl. Ben je echter op zoek naar kunstdrukken van een klassiek modern schilder als Lyonel Feiniger of andere expressionisten, dan zit je ook goed bij Posters.nl. De uitgebreide collectie aan posters van kunstwerken garandeert dat er voor ieder wat wils is.

Selecteer je favoriete Lyonel Feininger

Ben je liefhebber van klassiek moderne schilderkunst, en in het bijzonder van het werk van Lyonel Feininger? Maak dan een keuze uit de beschikbare kunstdrukken. Let daarbij ook op het formaat, zodat je weet wat je in huis haalt of als cadeau gaat weggeven.

Natuurlijk komt een afdruk van een Lyonel Feininger schilderij het best tot zijn recht in een mooie lijst. Anders dan bij filmposters hoort mooie kunst eigenlijk ingelijst te zijn. De unieke dienstverlening van Posters.nl omvat onder meer een eigen lijstenmakerij. In slechts enkele stappen stel je op de website van Posters.nl de lijst samen die jij het best vindt passen bij het aangeschafte Lyonel Feininger kunstwerk. Je kiest een lijst, een type beglazing en eventueel een wit of zwart passe-partout in de gewenste grootte. Dit stappenplan is voor iedereen gemakkelijk te doorlopen. Mocht je echter vragen hebben, neem dan gerust contact op met Posters.nl. Het maken van een lijst op maat neemt maximaal drie werkdagen in beslag.

Selecteer je favoriete Lyonel Feininger

Binnen korte tijd heb jij je Lyonel Feininger kunstafdruk besteld en deze betaald via een van de handige en veilige betaalopties. Je gekozen klassiek moderne kunst wordt in een stevige kartonnen doos binnen enkele werkdagen bij je thuisbezorgd. Je bestelling is onderweg te volgen via Track & Trace. Deze manier van verzending garandeert dat je kunst je in perfecte staat bereikt.

Lyonel Feininger kunstdrukken en andere klassiek moderne kunst bestel je bij Posters.nl!