Lyonel Feininger

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Marine-Blau

  90 × 60 cm

  € 38,95
 • Quickview

  Torturm I

  48 × 60 cm

  € 21,95
 • Quickview

  Grützturm in Treptow

  48 × 60 cm

  € 21,95
 • Quickview

  Nermsdorf

  70 × 50 cm

  € 57,95

1 - 4 van 4

Ruime keuze uit de mooiste Lyonel Feininger

Kies je voor Lyonel Feininger, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Lyonel Feininger bestaat uit een breed scala aan prachtige Klassiek Modern in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Lyonel Feininger in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Lyonel Feininger

In het ruime assortiment Lyonel Feininger selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Lyonel Feininger te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Lyonel Feininger en haal een échte blikvanger in huis.

Lyonel Feininger prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Lyonel Feininger vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Klassiek Modern inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Lyonel Feininger compleet met een prachtige inlijsting.