Marc Chagall

1 - 4 van 4

 • Quickview

  I and the village, 1911

  60 × 80 cm

  € 22,95
 • Quickview

  Il concerto, 1957

  80 × 60 cm

  € 22,95
 • Quickview

  Les fiances

  60 × 80 cm

  € 22,95
 • Quickview

  I and the Village, 1911

  28 × 35,5 cm

  € 7,95

1 - 4 van 4

Marc Chagall

Posters.nl biedt je een groot aanbod kunstposters van het klassiek modern van Marc Chagall. Hou je van mooie dingen, van klassiek modern of wil je je woonkamer eens een smaakvolle aankleding geven? In alle gevallen ben je bij Posters.nl aan het goede adres voor een reproductie van de kunst van Marc Chagall. Alle topstukken tref je in diverse soorten en maten in het assortiment.

De Frans-Russische kunstenaar kwam in 1910 van de kunstacademie en zijn kunst maakte meteen indruk bij een eerste expositie. Hij verhuisde daarop naar de bekende Parijse kunstenaarswijk het Montparnasse. Hier raakte hij onder invloed van vrienden als Delaunay en Léger en maakte er volgens kunstkenners zijn beste werk. Het bekendste voorbeeld is het schilderij ‘Ik het dorp’. Dit meesterwerk en tal van andere tref je in het ruime assortiment kunstposters van Posters.nl.

Posters Marc Chagall ideaal voor rust in je interieur

Zijn schilderstijl wordt omschreven als zowel modern klassiek, Kubisme, Fauvisme en Surrealisme. Veel van zijn kunst heeft een dromerige sfeer met heldere kleuren en past daardoor goed in een rustig interieur. Marc Chagall vond schilderen vooral een intuïtief proces waaraan geen rationaliteit te pas mocht komen. Zijn kunst wordt zeer gewaardeerd door het uitgekiende kleurgebruik. Picasso noemde hem ‘De enige kunstenaar die nog weet wat kleur is’.

Hij woonde in zeven landen en deed hier telkens inspiratie op voor zijn klassiek modern oeuvre. De bekendste werken hangen in het Chagall Museum in het Russische Vitebsk. Schilderijen als ‘Devant la maison au toit jaune’, ‘Bonjour Paris’ en het zelfportret met de zeven vingers zijn opgenomen in de collectie kunstposters van Posters.nl.

Poster Marc Chagall kopen doe je bij Posters.nl

Als je een reproductie wil kopen van Marc Chagall neem dan eens een kijkje op deze site. In het grote aanbod selecteer je aan de linkerkant van je scherm snel en gemakkelijk je kunstposter. Ook is er de optie om een keuze te maken in vorm, maat en prijs. Daarnaast kun je controleren of je kunstdruk op dat moment aanwezig is. In de meeste gevallen wordt je poster met het klassiek modern van Marc Chagall binnen één werkdag bezorgd en heb je een echte blikvanger in huis!

Veel klanten kiezen voor een inlijsting van hun kunst. Dit kan met een standaardlijst of een op maat gemaakte lijst uit de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. Maak hiervoor je voorkeuren kenbaar in het driestappenplan op deze site. Je bestelling wordt binnen één werkdag bij je thuis bezorgd.

Voordelig een poster kopen van Marc Chagall doe je bij Posters.nl!