Morandi

1 - 8 van 8

 • Quickview

  Natura morta

  53 × 58 cm

  € 36,95
 • Quickview

  Natura Morta, 1953

  100 × 70 cm

  € 49,95
 • Quickview

  Natura Morta II, 1953

  100 × 70 cm

  € 49,95
 • Quickview

  Natura Morta, 1938

  50 × 40 cm

  € 27,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Natura Morta, 1944

  50 × 40 cm

  € 27,95
 • Quickview

  Natura Morta I

  50 × 40 cm

  € 27,95
 • Quickview

  Natura Morta, 1952

  50 × 40 cm

  € 27,95
 • Quickview

  Still Life, 1952

  50 × 40 cm

  € 27,95

1 - 8 van 8

Morandi

Het klassiek modern van Giorgio Morandi (1890) doet het goed als poster aan de muur in een eigentijds interieur. Daarnaast stralen zijn bloemen, stillevens en landschappen een meditatieve stilte uit en zijn daarom ideaal als je wat rust in een ruimte wenst.

Na de afronding van de kunstacademie valt Giorgio Morandi op met zijn subtiele stijl bij het weergeven van zaken als vazen en flessen in stillevens. Zijn modern klassiek werk wordt door kenners ingedeeld onder stromingen als Kubisme, Futurisme en de Italiaanse metafysische kunst.

Haal een poster uit het Morandi Museum in huis!

De door zowel Rembrandt als Paul Cézanne geïnspireerde eigen stijl van zijn stillevens creëert hij door te werken met een hard zijlicht van de objecten. De kunst op een poster van Morandi is altijd herkenbaar aan het weglaten van contouren en het veelvuldige gebruik van aardekleuren en wit. Door te werken met bijzondere schaduwen lijkt het net alsof de voorwerpen bij zijn kunst zweven. Voorbeelden hiervan zijn het bekende schilderij ‘Natura morta’ of zijn weergave van schelpen. De beste werken zijn opgenomen als poster in de ruime collectie modern klassiek van Morandi in deze webwinkel.

Hoewel de kunst van Morandi vooral bekend is in Italië wordt het de laatste jaren steeds geliefder in ons land. Topstukken uit het Giorgio Morandi Museum in Bologna tref je daarom in de collectie van Posters.nl.

Wie houdt van het modern klassiek en in het bijzonder van Giorgio Morandi moet zeker eens een kijkje nemen in de webwinkel van Posters.nl. Maak dan een keuze uit de beschikbare reproducties. Let daarbij op het formaat, zodat je weet wat je in huis haalt of als cadeau gaat schenken.

Poster met kunst van Morandi online kopen bij webwinkel Posters.nl

Ook voor modern klassiek geldt dat het het best overkomt in een lijst. Want in tegenstelling tot voetbalposters of filmposters hoort mooie kunst eigenlijk ingelijst te zijn. Daarom heeft Posters.nl een eigen lijstenmakerij. In slechts enkele stappen stel je op deze site kun je de lijst samenstellen die jij het best vindt passen bij de poster met de kunst van Morandi. Selecteer een lijst, een glastype en eventueel een wit of zwart passe-partout. Dit stappenplan is voor iedereen gemakkelijk te doorlopen.

Mocht je toch nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Posters.nl. Behalve lijsten op maat voor je kunstposter heeft Posters.nl ook nog vele standaard lijsten in diverse materialen en in alle standaardmaten. Jouw kunstdruk met modern klassiek ontvang je in een stevige kartonnen koker of een doos als je er een lijst bij wil.

Een Morandi kunstdruk en ander modern klassiek koop je online bij de webwinkel Posters.nl!