Pablo Picasso

33 - 36 van 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Quickview

  War and Peace (serigraph)

  120 × 90 cm

  € 109,95
 • Quickview

  Composition: The Peasants, 1906

  56 × 90 cm

  € 39,95
 • Quickview

  La lecture (Woman Reading)

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Woman with a Blue Hat

  60 × 80 cm

  € 29,95

33 - 36 van 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2

De mooiste Pablo Picasso reproducties

Wie kent hem niet, de bekendste beeldend kunstenaar uit de twintigste eeuw: Pablo Picasso. Hij is maker van de duurst betaalde schilderijen aller tijden, zoals de ultieme klassieker Guernica. De werken van deze Spaanse grootmeester zijn voor de gemiddelde burger natuurlijk onbetaalbaar, maar met de vele posters van Pablo Picasso die Posters.nl in haar assortiment heeft, kun je zijn artistieke vernuft toch nog in huis halen.

Het tekenen en schilderen werd bij Pablo Picasso al met de paplepel ingegoten, want zijn vader was een regionaal bekende schilder en vormde een groot inspiratiebron voor zijn zoon. Na een studie aan de kunstacademie van Madrid vertrok hij naar Parijs. Hier maakt hij veel donkere en sombere schilderijen, dit wordt zijn Blauw Periode genoemd. Hiervan tref je de bekendste werken op deze website.

Posters van de Roze Periode en de Afrikaanse Periode

Nadat hij zijn eerste vrouw ontmoette werd zijn werk vrolijk en brak de Roze Periode aan. Zachtere tinten zoals pastelkleuren markeren dit tijdvak. Ook schilderde hij veel over zijn hobby in deze jaren, het bezoeken van het circus. Rond 1907 begon de Afrikaanse periode, omdat Pablo Picasso toen geïnteresseerd raakte in uitheemse Afrikaanse kunst. Het vormde de springplank voor een geheel nieuwe stroming waarvan Pablo Picasso samen met Georges Braque de grondlegger werd: het Kubisme met zijn hoekige vormen. Hij werkte veel met bruine en grijze tinten, later in het Kubisme ging hij ook collage-achtig te werk. Ook deze stijlperiode is ruim vertegenwoordigd in de collectie van Posters.nl.

In de jaren dertig werd zijn stijl zowel wat meer neo-klassiek als surrealistisch en schilderde hij onder meer het reeds genoemd Guernica. De laatste twintig jaar van zijn leven werd zijn stijl steeds abstracter en in 1973 overleed hij, waarna hij een grote schat aan schilderijen, tekeningen, sculpturen en andere zaken naliet.

Wie ervan wil genieten hoeft niet naar ’s werelds grote musea, want Posters.nl biedt je allerlei reproducties van tal van zijn topstukken. Wij hebben een groot assortiment van de diverse stijlperiodes van Pablo Picasso in diverse maten die je kunt wensen. Er zit altijd wel iets naar jouw smaak bij!

Bestel gemakkelijk posters van Pablo Picasso bij Posters.nl

Deze site bevat een heel handige zoekfunctie. Aan de linkerkant kun je snel en makkelijk je schilderij naar keuze selecteren en ben je zo klaar. Ook is het mogelijk om te selecteren op kenmerken als prijs en formaat, terwijl het ook handig is om te weten of jouw schilderij van keuze op dat moment bij ons beschikbaar is. Selecteer dus snel en eenvoudig een Pablo Picasso en haal simpel en betaalbaar iets moois in huis!

Onze posters zijn vervaardigd van stevig papier en de afbeelding is aangebracht met kwalitatief hoogwaardige printers, zodat er niets van de originele pracht ontbreekt. We adviseren je een bijpassende lijst bij ons af te nemen. In onze lijstenmakerij kunnen wij er een voor jou op maat maken. Online kun je met een driestappenplan werken: kiest een lijst, dan de glassoort en dan een eventuele keuze voor een passepartout.