Klassiek Realisme

1 - 5 van 5

 • Quickview

  The Palm House

  86 × 100 cm

  € 74,95
 • Quickview

  Mucha - Moon

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Mucha - 4 Seasons

  91,5 × 61 cm

  € 8,95
 • Quickview

  The Palm House

  61 × 76 cm

  € 46,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Interior of a Palm House

  84 × 96 cm

  € 68,95

1 - 5 van 5

Klassiek Realisme

Bij de webwinkel Posters.nl vind je een groot assortiment aan posters en reproducties uit het klassiek Realisme. In het grote assortiment kunstdrukken van Posters.nl vind je alle stijlperiodes die onder klassiek Realisme vallen. Onder de brede waaier van klassiek Realisme is altijd wel een poster te vinden met mooie kunst die goed in jouw huis past. Een kunstposter die het klassiek Realisme onderstreept doet het altijd goed in zowel een modern als meer traditioneel interieur.

De kunst die voor het eerst het etiket klassiek Realisme kreeg stamt uit het midden van de negentiende eeuw. Kunstenaars gingen zich toen afzetten tegen de regels van zowel het Classicisme als de Romantiek. Het Realisme liet de echtheid uit het dagelijks bestaan zien. De kunst werd zo realistisch mogelijk geschilderd. Zodoende was er voor het eerst okselhaar of een bezweet gezicht te zien op een schilderij.

Klassiek Realisme op posters uit alle stijlperiodes

Bij de kunst uit het klassiek Realisme zie je veel aardetinten en een zo natuurgetrouwe weergave van het te schilderen object. De kunst uit deze periode was ongeïdealiseerd. Critici vonden dit afschuwelijk, maar zoals zo vaak in de wereld van de kunst werd het later zeer populair. De grootste naam in de kunst van het Realisme was Gustave Courbet. Zijn schilderijen tref je aan in onze webshop voor reproducties en kunstposters. Kijk verder ook eens bij andere schilders uit het klassiek Realisme zoals Edouard Manet, Jean Baptiste Corot, Théodore Rousseau en Honoré Daumier. De latere schilders uit het klassiek Realisme die deze webwinkel als reproductie veel verkoopt zijn van onder anderen Karl Blechen en Marie Mucha.

Klassiek Realisme wordt heden ten dage nog steeds gemaakt. De echte meesterwerken uit deze kunst tref je als reproductie of kunstposter in deze webshop. Kijk ook maar eens onder de zoekterm ‘Magisch Realisme’ en neem vooral ook een kijkje bij onze pagina ‘klassiek Realisme canvas’.

Reproducties met klassiek Realisme snel en gemakkelijk online bestellen

Wie een poster of reproductie met klassiek Realisme online wil kopen vind bij deze webwinkel de koopjes! Op de site is een handig zoekmenu die je helpt om tot een goede keuze te komen. Selecteer op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid en je hebt een reproductie uit het klassiek Realisme binnen handbereik.

Ook heeft deze webshop zowel een collectie standaardlijsten als lijsten op maat die je online kunt bestellen. Een bijzondere of afwijkende maat lijst kun je via Posters.nl laten maken in de eigen lijstenmakerij. Op de site kun je met een online stappenplan nauwkeurig jouw lijst van voorkeur selecteren en eventueel aanvullen met een bijpassend passe-partout.

Posters en reproducties met klassiek Realisme online kopen doe je bij een webshop als Posters.nl!