Klassiek Surrealisme

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Mirage

    100 × 50 cm

    Prijs: € 25,95

    Special Price € 20,76

1 - 1 van 1

Klassiek Surrealisme

Bij de webwinkel Posters.nl vind je een groot assortiment aan kunst met reproducties uit het klassiek Surrealisme. Deze stroming in de kunst is nog altijd zeer populair omdat het geliefd is bij zowel de kunstkenners als het grote publiek. Bij Posters.nl vind je dan ook een enorm aanbod van kunstdrukken uit het klassiek Surrealisme. Een reproductie uit deze stroming is veelal geschikt voor mensen met een wat moderner interieur.

Het klassiek Surrealisme begon in 1924 als stroming in de literatuur maar al snel volgde de schilderkunst. De stroming is nog steeds gaande en uit alle tijdvakken van het klassiek Surrealisme vind je dan ook reproducties in de grote collectie van deze webwinkel. Zoals elke poster van het klassiek Surrealisme laat zien zijn het zeer realistische afbeeldingen rondom onverwachte zaken die de toeschouwer op het verkeerde been kunnen zetten.

Posters en reproducties met klassiek Surrealisme vind je hier

Een grote inspiratiebron waren de ontwikkelingen in de jaren twintig rondom psychoanalyticus Sigmund Freud. Zijn theorieën over dromen, spontaniteit en het onderbewustzijn waren van grote invloed op meesterwerken als ‘Les Montres Molles’ van Salvador Dali, ‘De stem van de ruimte’ van René Magritte en ‘Lopende man’ van Alberto Giacometti. Deze kunst is uiteraard als reproductie te krijgen bij deze webshop. Ook kun je hier posters kopen van afgeleide stromingen van het klassiek Surrealisme zoals het Dadaïsme, het Magisch Realisme en het Realistisch Expressionisme.

Wie een poster of reproductie met klassiek Surrealisme online wil kopen vindt bij deze webshop de mooiste koopjes! Je treft hier een handig zoekmenu die je helpt om een goede keuze te maken. Je kan bijvoorbeeld zoeken op reproducties van bekende Surrealistische kunstenaars als Guillaume Apollinaire, Max Ernst of Joan Miró. Selecteer op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid en je hebt een reproductie uit het klassiek Surrealisme al gauw binnen handbereik. Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis. De kunstposters van deze webwinkel zijn met hoogwaardige printapparatuur afgedrukt op een speciale dike papiersoort. Je krijgt dus echt kwaliteit in huis!

Laat je reproducties met klassiek Surrealisme inlijsten

Ook heeft deze webshop zowel een collectie standaardlijsten in het aanbod als lijsten op maat uit de eigen lijstmakerij. Op de site kun je met een online stappenplan nauwkeurig jouw lijst van voorkeur selecteren en eventueel aanvullen met een bijpassend passe-partout. Want een schilderij is pas echt af met een mooie inlijsting.

Posters en reproducties met klassiek Surrealisme online kopen doe je bij een webshop als Posters.nl!