Brent Heighton

1 - 4 van 4

 • Quickview

  After the rain

  60 × 80 cm

  € 50,95
 • Quickview

  After hours

  60 × 80 cm

  € 50,95
 • Quickview

  5th Ave Cafe

  40 × 80 cm

  € 44,95
 • Quickview

  Tribeca Bar

  40 × 80 cm

  € 44,95

1 - 4 van 4

Brent Heighton

Brent Heighton is een van de rijzende sterren van de steeds meer in trek rakende kunst uit Canada. De laatste jaren zijn de kunstdrukken rondom de zeer persoonlijke techniek van waterkleuren van Brent Heighton een grote hit bij een posterwinkel als deze. Het steeds terugkerende element in zijn kunst zijn de dromerige romantische en vrolijke sfeertjes die elke ruimte van gezelligheid voorzien.

Brent Heighton (1954) begon zijn creatieve loopbaan in de jachtige reclamewereld, maar maakte al snel een overstap naar zelfstandig kunstenaar. Brent Heighton woonde in landen als Griekenland, Mexico en Spanje, waar hij vele idyllische straatbeelden schilderde in de mooiste kleurschakeringen. Zeker in een interieur met zachte pastelkleuren vinden reproducties van zijn kunst een goede aansluiting. Kenners noemen zijn schilderijen vanwege de vervagende beelden ook wel modern Impressionisme. Hij sleepte vele awards en onderscheidingen in de wacht en exposeerde overal ter wereld. Omdat een origineel van de kunst van Brent Heighton vrij prijzig is koop je bij Posters.nl tegen een bescheiden bedrag een scherpgeprinte afdruk met sterk kleurbehoud.

Prachtige reproducties van sfeervolle kunst van Brent Heighton

Om een kunstposter van Brent Heighton nog beter te laten uitkomen heeft Posters.nl jou ook nog lijsten in diverse maten en kleuren te bieden. Er is een groot aanbod op het vlak van lijsten voor de vaste posterstandaarden in meerdere soorten materialen. Er zijn goede selecteermanieren binnen het grote assortiment dus je hebt snel te pakken wat je zoekt. En zoek je een lijst op maat dan kun je terecht bij de professionals van het eigen lijstatelier van Posters.nl. Via deze website geef je aan hen je voorkeuren door en binnen uiterlijk drie werkdagen heb je dan een door jouzelf samengestelde lijst thuisbezorgd. Ook is het mogelijk om op de optie te klikken hoe jouw poster naar wens eruit ziet als er een lijst omheen zit.

Je krijgt je kunstdruk van Brent Heighton gratis thuisgestuurd als je bestelling hoger is dan 25 euro. Bestellen is heel gemakkelijk en als je alsnog vragen hebt raadpleeg dan de klantenservice. Uit tal van beoordelingen ontving Posters.nl een 8,9 uit tien voor de correcte afhandeling bij de verkoop van de meer dan twintigduizend artikelen.

De klant is koning bij deze online postergigant

Behalve lijsten en posters kun je ook bijzaken aankopen zoals posterplakkers of een passe-partout. Niet alles bij Posters.nl is uit voorraad leverbaar. Soms komt een product hierdoor een werkdag later aan dan van ons verwacht mag worden. De exacte levertijd van een artikel staat altijd genoemd op de bestelpagina. Als je een persoonlijk account opent slaat Posters.nl je gegevens op en kunnen we je bij toekomstige bestellingen beter en sneller helpen. Ook kun je dan je ooit bekeken favoriete producten snel terugvinden en een online verlanglijst aanleggen.

Posters van de kunst van Brent Heighton vind je bij Posters.nl!