Brent Lynch

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Sigaar Bar

  60 × 80 cm

  € 50,95
 • Quickview

  Winning Hand

  50 × 50 cm

  € 31,95
 • Quickview

  Garnet Diva

  50 × 70 cm

  € 36,95
 • Quickview

  Coastal Drive

  70 × 70 cm

  € 53,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Coastal Ride

  70 × 70 cm

  € 53,95
 • Quickview

  Evening Lounge

  60 × 80 cm

  € 50,95

1 - 6 van 6

Brent Lynch

Het werk van Brent Lynch kent een onmiskenbaar eigen stijl. Kleur en contrast worden sober en realistisch gehouden voor een alledaagse uitstraling. Mensen vormen het middelpunt van zijn kunst. Zijn unieke weergave van het dagelijks leven is ook in posterformaat beschikbaar. Posters.nl levert zijn visie op de wereld in een serie prachtige kunstdrukken. Maten variëren per kunstdruk. Meestal is de afbeelding tussen de 50 en 80 cm breed en hoog. Waar gewenst kan Posters.nl ook voor een lijst op maat zorgen. Met behulp van een eigen lijstenmakerij wordt jouw wenslijst ten uitvoer gebracht. Je krijgt dan een resultaat met een persoonlijk randje, gehaal afgestemd op jouw verwachtingen.

Posters met de kunst van Brent Lynch

De reproducties van Posters.nl tonen een brede greep uit de werken van Lynch. Zowel de meer abstracte afbeeldingen als zijn menselijke kunst komt naar voren. In veel van zijn werk zijn duidelijke thema’s te herkennen. Mensen worden in zijn kunst vaak afgebeeld in kleding uit de jaren dertig. Lange jassen en nette pakken uit die tijd komen vaak naar voren. Ook drank en sigaretten zijn vaak terug te vinden in zijn kunst. Een ander uniek element van Brent Lynch zijn de poses waarin hij karakters toont. Zij staan vaak met de rug naar het publiek of kijken weg. Dit alles geeft de kunst van Brent Lynch een uitzonderlijke stijl. Een stijl die u met gemak uw woonkamer in trekt met een reproductie van Posters.nl.

Het nieuwere aanbod van kunstenaar Brent Lynch kent een meer abstracte stijl. Het onderwerp van deze kunstdrukken is doorgaans de natuur. De kleuren zijn hierbij overgegaan van realistisch naar onalledaags. Het totaalbeeld is nog steeds herkenbaar maar voelt wat buitenaards aan. Lynch gebruikt tegenwoordig nog steeds mensen in zijn kunst. De focus op de jaren dertig is echter verdwenen.

Kunst en cultuur voor aan de wand via Posters.nl

De werken van Brent Lynch kunnen nu ook bij jou aan de muur hangen. Posters.nl biedt een mooie selectie van zijn oudere werken aan als reproducties. Bestel je de kunstposters voor 17:00 uur dan worden zij de volgende werkdag al bezorgd. Heb je vragen over de service of de aankoop bij Posters.nl? De helpdesk staat je graag elke werkdag van 12:00 tot 21:00 uur te woord.

Verrijk jouw huis met deze kwaliteit. Bestel snel kunst van Brent Lynch of een van de vele andere kunstenaars in het assortiment van Posters.nl.