Muhammad Ali Kunst

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Muhammad Ali - I.Quote - Humble

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  Muhammad Ali - Gloves

  60 × 80 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Muhammad Ali - Loud

  80 × 60 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Muhammad Ali - Float like a Butterfly

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 4 van 4

Muhammad Ali Kunst

Muhammad Ali kunst is hier te bewonderen op een reeks posters in zwartwit en kleur. De superbekende bokser beschouwde zichzelf als ‘’The Greatest”, oftewel de allerbeste. Hij beleefde dan ook vele successen tijdens gevechten in de boksring. Hij is een van die mensen die de vechtsport tot een kunst wist te verheffen en bekend maakte bij het grote publiek. Niet voor niets is er op deze website een keur aan posters van hem.

De gratie en verbetenheid is gevangen in smaakvolle Muhammad Ali kunst. Besteed bedragen tussen de 6,95 en 18,95 euro aan mooie kunst voor de aankleding van de muren thuis. Koop de plaat met de woorden “float like a butterfly, sting like a bee”. Een krachtige tekst die je aan het begin van elke dag opnieuw kan inspireren. Vind hier de mooiste objecten om jouw woonruimte mee aan te kleden.

Muhammad Ali Kunst misstaat nergens

De legendarische sportman is een plekje aan jouw muur meer dan waard. Hij was tegelijkertijd lenig en sterk. Op de toppen van zijn kunnen was niemand tegen zijn krachten bestand. Mensen houden van de man en zijn karakter. Posters.nl voorziet in de behoefte aan Muhammad Ali Kunst. Doorzoek de uitgebreide posterselectie. Regelmatig zijn er aanbiedingen. Profiteer dus van gereduceerde prijzen!

Ook de mensen die geen echte binding met sport hebben, kunnen Muhammad Ali vast en zeker waarderen. Zijn faam reikt immers tot ver buiten de wereld van het boksen. Als je graag naar fotografie en kunst kijkt, zijn vooral de smaakvolle zwart-witposters een absolute must-have. Het zwaargewicht is op een foto zelfs in bokshouding onder water te zien. Het is niet per se kunst met een hoofdletter K. De conclusie is echter dat Muhammad Ali kunst nergens misstaat.

De artistieke waarde van de posters komt het best tot zijn recht door ze in te lijsten. Bijpassende lijsten worden in eigen beheer geproduceerd. Voor de gespecialiseerde lijstenmakers van Posters.nl is dit een koud kunstje. Twijfel niet en maak je order compleet met een lijst van bijvoorbeeld hout of metaal.

Duizenden producten wachten op jouw bestelling

Probeer je het voor te stellen: er zijn bij dit bedrijf duizenden posters gedrukt op stevig papier en vele andere topproducten, zoals muurstickers en wandplaten. Vanuit het magazijn krijg je jouw bestelling vliegensvlug thuis afgeleverd. Muhammad Ali kunst kom je tegen in de groot opgezette verzameling posters van wereldberoemde figuren.

Je krijgt niets minder dan het allerbeste bij Posters.nl, de beste online postershop in Nederland!