Renato Casaro

1 - 11 van 11

 • Quickview

  The magnificent Seven

  138 × 85 cm

  € 50,95
 • Quickview

  Schirokko II

  50 × 100 cm

  € 31,95
 • Quickview

  Lollipop

  60 × 80 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Luce della citta

  62 × 93 cm

  € 31,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  100 Years of Film

  100 × 70 cm

  € 38,95
 • Quickview

  Shooting Break

  50 × 35 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Dinner for One

  70 × 70 cm

  € 29,95
 • Quickview

  Dinner for one

  50 × 50 cm

  € 19,95
 • Quickview

  The magnificent Seven

  100 × 61 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Everybodies Dream

  100 × 70 cm

  € 41,95
 • Quickview

  Casablanca

  62 × 93 cm

  € 31,95

1 - 11 van 11

Renato Casaro

De Italiaan Renato Casaro is de bekendste ontwerper van filmaffiches. Zijn filmposters en mensen kunst is alom gewaardeerd en vanzelfsprekend aanwezig bij een online posterwinkel als Posters.nl. Renato Casaro bepaalde sinds de jaren zeventig de filmposters zoals je die zag in de vitrines bij bioscopen. Nog altijd hangen mensen zijn ontwerpen van affiches en mensen kunst graag in huis. Zeker als je gaat voor een retro interieur met vintage elementen of van films houdt.

Renato Casaro ontwierp afbeeldingen voor bioscoopreclame sinds zijn achttiende. Beroemd werd hij met name in de jaren tachtig en negentig met affiches van topfilms. Voorbeelden hiervan zijn Rambo, The Never Ending Story en Conan The Barbarian. Daarnaast staat hij bekend om zijn mensen kunst van beroemde personages uit films die iedereen wel kent. Voorbeelden van dit soort mensen kunst zijn filmklassiekers als The Magnificent Seven, Casablanca of films met Marilyn Monroe of James Bond. Een vaak besteld item in deze postershop waar je elke filmfan ook een plezier mee doet is de collage 100 Years Of Film, met daarop alle grootheden van het witte doek.

Mensen kunst van Renato Casaro als reproductie voor de liefhebber van film

Als jouw voorkeur uitgaat naar het werk van deze Italiaanse kunstenaar, kijk dan op deze website ook eens op de afdelingen filmkunst of onder de namen van grote acteurs en actrices. Bij de categorie Mensen Kunst tref je tal van bekende grootheden uit de wereld van film, muziek en sport. Daarnaast is er nog de rubriek Renato Casaro Canvas, als hier je voorkeur naar uitgaat. Want misschien is zijn kunst op canvas nog wel imposanter dan op posterformaat

Zoek op deze website de juiste maat van de reproductie van Renato Casaro die je verlangt. Bedenk dat echte kunst het mooist is in de vorm van een inlijsting. Dit is een goede toevoeging op de kunstposter die je van plan bent aan de muur te hangen. Bij deze online postershop heb je een ruime keus uit houten, aluminium of kunststof wissellijsten. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, materiaalsoorten en standaardmaten.

Geef je kunstposter een omlijsting

Een lijst speciaal voor jou op maat is ook mogelijk. Bestel deze online geheel volgens je eigen voorkeuren en specificaties in de lijstenmakerij van Posters.nl. Zo krijg je precies de lijst die past bij jouw kunstposter of de kleurstelling van je interieur. Neem bij vragen online of telefonisch contact op met de klantenservice die overdag maar ook ’s avonds bereikbaar is.

Binnen een mum van tijd kun je een filmposter of poster met mensen kunst van Renato Casaro aanschaffen met alle gangbare betaalmethodes. De bestelde artikelen worden goed verpakt om elke vorm van beschadiging tegen te gaan. Volg desnoods je posterbestelling via Track & Trace.

De kunst van Renato Casaro als reproductie kun je online bestellen bij niemand minder dan Posters.nl!