Marie Louise Oudkerk

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Connection I

  50 × 50 cm

  € 32,95
 • Quickview

  Comprimise II

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Comprimise I

  70 × 90 cm

  € 46,95

1 - 3 van 3

Marie Louise Oudkerk

De posters en reproducties van het modern abstract van Marie Louise Oudkerk zijn een echte opsteker in het interieur van de kunstliefhebber. De zeer persoonlijke stijl van haar modern abstract weet iedereen in de kunstwereld sterk te boeien. Niet voor niets heeft Posters.nl een keur aan kunstdrukken van Marie Louise Oudkerk opgenomen in de webshop. De schilderijen van Marie Louise Oudkerk worden veelal gekocht door mensen die haar kunst graag combineren met een moderne inrichting.

Aanvankelijk startte Marie Louise Oudkerk haar loopbaan in de zorg. Aan het begin van deze eeuw kwam haar talent voor schilderen aan het licht. Ze kreeg de mogelijkheid om te exposeren bij vooraanstaande galeries en haar kunst is van meet af aan zeer gewild. Marie Louise schilderde in het begin thema’s uit de mythologische oudheid in een realistische schilderstijl. Later gingen haar doeken meer richting modern abstract. Opvallend is de aangename warmte en het harmonieuze gehalte in het abstracte lijnenspel. Tegenwoordig zijn de thema’s in de kunst van Marie Louise Oudkerk muziek en taal. Dit betekent onder meer posters en reproducties van klassieke componisten en de gevoelstaal die mensen naar elkaar uitspreken.

Warmte en harmonie in kunst van Marie Louise Oudkerk

Het modern abstract van Marie Louise Oudkerk vind je hier het goedkoopst. Voor € 18,95 heb je al zo’n hoogstandje uit de hedendaagse Nederlandse moderne kunst aan de wand. Dit soort kunstdrukken zijn vervaardigd van het beste papier en bestand tegen aantasting door zonnestralen. Als je nog meer kunstposters wil bekijken in het genre modern abstract, kijk dan vooral nog even verder op de site van de grootste online aanbieder van posters en reproducties.

Het assortiment kunstposters van een kunstenares als Marie Louise Oudkerk wordt zo nu en dan ververst. In de toekomst zullen er steeds nieuwe topwerken van haar aan de collectie worden toegevoegd. Sommige kunstdrukken kunnen plaats maken voor andere en soms verschijnen er verse items.

Vind hier voordelig posters van kunst van Marie Louise Oudkerk

Om het kunstgehalte nog meer in de picture te laten komen kun je eigenlijk niet om een lijst van Posters.nl heen. Schaf hier online je lijst aan en kies uit een van de honderden standaardlijsten of een speciaal voor jou op maat gemaakte inlijsting. Dit maatwerk kun je gewoon realiseren met een stappenplan op deze site. Zeker als je een kunstposter aan iemand cadeau doet zal men een lijst op prijs stellen.

Het mooiste modern abstract van Marie Louise Oudkerk vind je in deze online posterwinkel. Maak snel je keuze via Posters.nl!