Pop / Op Art

33 - 41 van 41

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Quickview

  Shot - Orange Marilyn

  65 × 71 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Shot - Blue Marilyn

  65 × 71 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Marilyn, 1967

  65 × 71 cm

  € 46,95
 • Quickview

  Marilyn, 1967

  65 × 71 cm

  € 46,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Elvis, 1963

  106 × 127 cm

  € 104,95
 • Quickview

  Daisy, c. 1982 (crimson and pink)

  50 × 50 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Statue of Liberty, 1963

  106,5 × 112 cm

  € 89,95
 • Quickview

  In the future everybody will be world famous for fifteen minutes

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Untitled (Green Sam), c. 1956

  28 × 35,5 cm

  € 7,95

33 - 41 van 41

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Pop Op Art

Reproducties en kunstdrukken uit zowel de Pop Art als de Op Art tref je in de collectie kunstposters van Posters.nl. Beide stromingen hadden hun hoogtijdagen in de jaren zestig en zijn verwant aan elkaar, daarom noemen we het ‘Pop Op Art’. De zwart-witblokjes en het kleurgebruik hadden ook sterke invloed op het modebeeld in de jaren zestig en zijn nog steeds populair bij mensen met een retro-smaak. Daardoor willen veel van onze klanten posters of recreatie uit de Pop Op Art, vaak omdat het mooi staat in hun moderne interieur.

Binnen de Pop Op Art is ‘Pop Art’ het bekendst. Iedereen kent wel de populaire schilderijen van Andy Warhol en Roy Lichtenstein. Deze schilders hebben een eigen categorie op deze site voor reproducties en kunstposters. Kenmerkend voor de Pop Art zijn de vaak striptekeningachtige beelden en het gebruik van etiketten van alledaagse producten die de schaduwzijde van onze consumptiemaatschappij moeten aantonen.

Binnen de Pop Op Art is er ook nog het minder bekende Op Art (Optical Art). Deze stroming uit het midden van de jaren zestig staat voor optische kunst en is gebaseerd op het bekende werk van de Nederlandse M.C. Escher. Deze gebruikte als eerste optische illusies in zwart-witprenten. Dit werd in de Op Art uitgediept in schilderijen van onder anderen Frank Stella en Elsworth Kelly. Het gaat bij hen om veelkleurige geometrische abstracte patronen die de kijker op het verkeerde been kunnen zetten.

Wie een kunstposter of reproductie met Pop Op Art online wil kopen vindt bij Posters.nl de mooiste kunst uit deze stroming! De drukken met Pop Op Art van de webwinkel worden gemaakt met behulp van zeer hoogwaardige printapparatuur. Deze leveren een scherp resultaat die vrijwel niet van het echte werk te onderscheiden is. De kleuren en de details komen op elke reproductie goed naar voren door de hoge fotokwaliteit.

Makkelijk en vlot reproducties van Pop Op Art bestellen

Wie op zoek is naar reproducties uit de Pop Op Art vindt ze bij Posters.nl. Maak je keuze in deze webshop voor de prijs, vorm en afmeting om de juiste poster uit het modern Surrealisme thuis te krijgen. Zoek op de naam van een kunstenaar of stroming in het zoekvenster en je hebt al gauw wat je zoekt. Als jouw bestelling van Pop Op Art voorradig is dan zal je bestelling binnen één werkdag verwerkt worden.

Echte kunst moet eigenlijk in een lijst. Bij deze webwinkel kun je gestandaardiseerde lijsten online bestellen. Deze zijn gemaakt van hout, kunststof of aluminium en in diverse maten. Ook biedt Posters.nl de klant lijsten uit eigen huis aan uit de eigen lijstenmakerij. Dit verloopt via een handig stappenplan op deze website.

Reproducties van Pop Op Art voor een scherpe prijs bestellen doe je bij Posters.nl.