Keith Haring

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Untitled 1988

  60 × 80 cm

  € 58,95
 • Quickview

  Untitled 1987

  60 × 80 cm

  € 52,95

1 - 2 van 2

Keith Haring reproducties

De kunst van Keith Haring is bij jong en oud geliefd. Niet alleen onder kunstliefhebbers maar in alle lagen van de bevolking is zijn werk populair. Hij hangt in de internationaal vermaarde musea, maar producten met opdrukken van zijn hand kom je al jarenlang overal tegen, en natuurlijk ook bij Posters.nl.

Keith Haring heeft in de slechts 32 jaar dat hij leefde een enorme collectie moderne kunst achtergelaten, die soms (onterecht) ‘Pop Art’ werd genoemd vanwege de invloed van Andy Warhol. Ook was hij zeer beïnvloed door graffiti en cartoons. Veel terugkomende onderwerpen waren apartheid, seks, drugs en aids, waaraan hij uiteindelijk overleed. De zoon van een striptekenaar verliet al snel de kunstacademie omdat hij al vroeg ontdekt werd. Zijn insteek was altijd dat zijn kunst betaalbaar en te bereiken moest zijn voor elk mens, Keith Haring was wars van commercie. Zijn klassieke ontwerpen voor vazen, T-shirts en ansichtkaarten schonk hij vaak gratis aan de producent.

Reproductie van Keith Haring ideaal voor modern interieur

Reproducties van Keith Haring doen het vaak goed in moderne interieurs. Zijn werk valt goed bij iedereen uiteenlopend van kinderen tot serieuze kunstliefhebbers. Harings levendige stijl en vrolijke kleurgebruik is prachtig om in je woning of bedrijf op te hangen, maar ook een goed idee om cadeau te geven op bijvoorbeeld een verjaardag of bruiloft, zodat de begunstigde er nog dagelijks van kan genieten.

Als je een goede keuze wil maken uit ons aanbod van het werk van Keith Haring en zijn Pop Art, dan doe je er goed aan om in het menu op deze site een keuze te maken voor je favoriete schilderij en daarna een optie te kiezen voor zaken als de vorm, het formaat en de prijs. Controleer voor de zekerheid ook even of erbij staat of we jouw kunstwerk van keuze ook op voorraad hebben, anders zal de levering iets langer duren. In dat geval staat de verwachte leveringstijd vermeld op de webpagina. Maar doorgaans leveren wij altijd na één werkdag, als je voor 20:00 uur hebt besteld. Selecteer dus snel en eenvoudig je favoriete werk van een kunstenaar als Keith Haring en je hebt de volgende dag iets moois in huis!

Een lijst bij jouw schilderij van Keith Haring is ook mogelijk

Voor slechts € 2,96 leveren wij er een doosje Sticky Power Tabs bij, kauwgomachtige plakkertjes om het schilderij stevig aan de muur te kunnen hangen. Ook kunnen wij je een bijbehorende inlijsting leveren, zodat je reproductie echt goed beschermd blijft en er duurzamer en waardevoller gaat uitzien. Wie kiest voor een kunstwerk in een lijst, kan van het handige drie stappen plan van Posters.nl gebruik maken. Als je hiervoor kiest, kun je achtereenvolgens zaken regelen als het soort lijst, het soort glas en de eventuele keuze voor een passepartout. Ook hebben we in ons assortiment een bijpassende wissellijst. Maak je kunstwerk van Keith Haring compleet met een mooie lijst!

Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel. Op internet kreeg onze webwinkel met maar liefst 20.000 producten dan ook niet voor niets een uitstekende klantwaardering. Houd er rekening mee dat je bij ons geen verzendkosten hoeft te betalen bij bestellingen boven de 25 euro. Mocht je nog vragen hebben, dan is onze klantenservice dagelijks geopend.