Canaletto

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Venetië vanuit Haven San Marco - Canaletto

  80 × 60 cm

  € 35,00
 • Quickview

  Dresden, Altmarkt

  100 × 70 cm

  € 17,95

1 - 2 van 2

Ruime keuze uit de mooiste Canaletto

Kies je voor Canaletto, omdat je er fan van bent, om je interieur te verrijken met mooie afbeeldingen, om cadeau te doen aan vrienden en familie of gewoon omdat je van mooie dingen houdt? In alle gevallen ben je aan het goede adres en vind je wat je zoekt. Het assortiment Canaletto bestaat uit een breed scala aan prachtige Renaissance in verschillende soorten en maten. Je vindt dus altijd Canaletto in jouw smaak.

Selecteer je favoriete Canaletto

In het ruime assortiment Canaletto selecteer je aan de linkerkant van je scherm gemakkelijk en snel je favoriete product. Een andere optie is om het assortiment Canaletto te sorteren op prijs, vorm, formaat of beschikbaarheid in de voorraad. Selecteer gemakkelijk en snel jouw favoriete product uit het assortiment Canaletto en haal een échte blikvanger in huis.

Canaletto prachtig inlijsten

Met een passende inlijsting wordt je poster een échte blikvanger voor aan de muur. Voor alle Canaletto vind je in het assortiment een bijpassende lijst. Laat Renaissance inlijsten met een specifieke en unieke inlijsting op maat in onze lijstenmakerij. Als je dit kiest, stel je online in 3 stappen je inlijsting samen door de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout te kiezen. Hiernaast kun je ervoor kiezen om een passende wissellijst uit het assortiment te selecteren. Maak Canaletto compleet met een prachtige inlijsting.