Sandro Botticelli

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Detail: La Primavera

  28 × 35,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Venus and Mars, c. 1485

  35,5 × 28 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Detail: Venus and the Three Graces II

  40 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Detail: La Primavera

  40 × 50 cm

  € 18,95

1 - 4 van 4

Sandro Botticelli

Een poster van de Renaissance kunst van Sandro Botticelli aan de muur? Die kun je online kopen bij Posters.nl. In de collectie van deze webwinkel tref je vele reproducties van de kunst van Sandro Botticelli, Raphael, Michelangelo en de andere groten uit de Renaissance. Een kunstdruk uit de Renaissance is zeer gewild bij liefhebbers van religieuze kunst.

Sandro Botticelli (1445 – 1510) werd vermoedelijk samen met Leonardo da Vinci opgeleid. In 1470 brak hij door en werd onder meer gevraagd door de paus om fresco’s in het Vaticaan te schilderen. Kenners delen hem in bij zowel de late Middeleeuwen als de vroege Renaissance. Zijn vaak kleine schilderijen vallen op door de lyrische kleuren. Ook stond hij bekend om religieuze kunst met een vaak onheilspellende toon. Zijn drie bekendste werken zijn uiteraard verkrijgbaar als kunstdruk bij Posters.nl. Dit zijn ‘La fortezza’, ‘La primavera’ en ‘De geboorte van Venus’. Tevens werd Sandro Botticelli beroemd om de vele Madonna’s die hij aan het eind van zijn leven schilderde. De mooiste tref je als kunstdruk bij deze webwinkel voor kunstposters.

Posters van topwerken van de Renaissance van Sandro Botticelli

Sandro Botticelli was een van de belangrijkste kunstenaars tijdens de Renaissance. Ben je liefhebber van Renaissance kunst en in het bijzonder van Botticelli? Maak dan een keuze uit de beschikbare kunstposters uit de ruime collectie van Posters.nl.

Zeker een poster van een schilderij uit de Renaisance komt het best tot zijn recht in een bijpassende lijst. Maak daarom bij de bestelling van je reproductive van Sandro Botticelli gebruik van de eigen lijstmakerij van Posters.nl. In slechts enkele stappen stel je op de site van deze webwinkel de lijst samen voor een poster van Renaissance kunst. Het keuzeproces is erg gemakkelijk. Je kiest een lijst, een glassoort en eventueel een passe-partout in de juiste grootte. Mocht je nog vragen hebben, bel of mail dan naar Posters.nl. Het kost de lijstmakerij maximaal drie werkdagen om je bestelling af te ronden.

Online kunstposter kopen van Sandro Botticelli

Binnen korte tijd heb jij via Posters.nl je poster van Sandro Botticelli of een ander topstuk uit de Renaissance besteld. Bij deze webwinkel voor kunstposters kun je betalen via de gangbare veilige betaalopties. Je gekozen Renaissance kunst komt binnen één werkdag bij je thuis in een stevige kartonnen doos of koker. De bestelling van je kunstposter kun je onderweg volgen via Track & Trace. Deze manier van verzending garandeert dat je reproductie in perfecte staat aankomt.

Posters van kunst uit de Renaissance of Sando Botticelli koop je online via Posters.nl!