Caspar David Friedrich

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Das Eismeer

  90 × 70 cm

  € 57,95
 • Quickview

  Der Greifswalder Hafen

  70 × 90 cm

  € 57,95
 • Quickview

  Der Greifswalder Hafen

  30 × 40 cm

  € 24,95
 • Quickview

  Ziehende Wolken

  40 × 30 cm

  € 24,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  The Chalk Cliffs of Rugen

  56 × 68 cm

  € 26,95
 • Quickview

  Tree with Crows

  72 × 57 cm

  € 26,95

1 - 6 van 6

Caspar David Friedrich

Bij Posters.nl vind je tal van reproducties van grootmeester uit de Romantiek kunst Caspar David Friedrich. Deze vernieuwer in de landschapskunst van de achttiende eeuw speelde een grote rol in de ontwikkeling van de Romantiek kunst. Kunstposters van Caspar David Friedrich doen het vaak goed in de meer klassieke interieurs en bij liefhebbers van religieuze kunst.

De Zweedse Duitser viel meteen na een studie aan de kunstacademie van Kopenhagen op met verfijnde landschapskunst. Aanvankelijk vielen de religieuze elementen die hij opnam in zijn kunst niet in goede aarde. Later werd hij er echter beroemd mee en kochten zelfs Europese koningshuizen zijn werk. Als docent aan kunstopleidingen inspireerde hij tal van grote Duitse kunstenaars.

Posters van religieuze kunst van Caspar David Friedrich

De landschappen van zijn Romantiek kunst waren zo baanbrekend doordat hij een montage maakte van fragmenten die op diverse momenten en plaatsen in de natuur plaats vonden. Ook combineerde hij dit als eerste met religieuze symboliek en met politiek. De beste werken uit zijn kunst zijn van een blijvende mysterieuze schoonheid en diepe weemoed. Topwerken als ‘Abtei im Eichwald’, ‘Grab des Arminius’ en ‘Der Chausseur im Walde’ zijn zeer in trek onder klanten van Posters.nl. Allerlei werken in het aan hem opgedragen Museum Folkwang in Essen tref je in de collectie van Posters.nl.

Schilderijen uit de Romantiek kunst zoals deze zijn bij uitstek geschikt om te omlijsten. Op deze site tref je onder de button ‘lijsten’ honderden standaard maten om je kunstposter mee in te lijsten. Ook is er keuze uit vele kleuren en materialen als hout, aluminium en kunststof.

Poster van Caspar David Friedrich kopen en inlijsten

Wie het inlijsten wil uitbesteden aan Posters.nl kan dat doen met de handige module op deze website. Hierbij kun je de maten en andere voorkeuren doorgeven. Vervolgens zorgt de eigen lijstenmakerij van Posters.nl ervoor dat je binnen maximaal drie werkdagen de speciaal voor jou gemaakte inlijsting ontvangt. Bedenk dat het voordeel van een inlijsting is dat je kunstposter beter bestand is tegen vocht en klimaat.

Met het handige zoekprogramma van Posters.nl ben je op deze site heel gemakkelijk bij de door jou gewenste poster. Zodoende ben je snel bij jouw keuze in ons aanbod van honderden kunstposters.

Posters.nl staat voor een uitstekende service, een snelle levering, scherpe prijzen, een enorm aanbod en een gemakkelijke bestelwijze. Reproducties van Caspar David Friedrich en andere meesters uit de Romantiek kunst kun je online kopen bij Posters.nl.