Karin van der Valk

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Weidenzweige II

  50 × 70 cm

  € 28,95
 • Quickview

  Willow Twigs with Red Flowers

  50 × 70 cm

  € 28,95
 • Quickview

  Willow Twigs with Blue Flowers

  30 × 40 cm

  € 8,95

1 - 3 van 3

Karin van der Valk

Als je graag een reproductie in de vorm van een stilleven aan de wand wil denk dan eens aan de kunst van Karin van der Valk. Deze klassiek geschoolde kunstenares valt goed in de smaak bij een breed publiek met haar stillevens. De talloze stillevens op schilderijen en ansichtkaarten gaan als warme broodjes over toonbank. Dat komt omdat Karin van der Valk niet alleen technisch begaafd is en de prachtigste schaduwwerkingen in elk stilleven legt, maar ook nog eens uiterst expressief al het moois uit de natuur weet weer te geven zodat het velen aanspreekt.

De in binnen- en buitenland doorgebroken Karin van der Valk scoort in een webshop als Posters.nl vooral met kunstposters als Willow Twigs with Red Flowers en Willow Twigs with Blue Flowers. Een stilleven zoals Karin van der Valk die maakt is aan te raden als je in een ruimte rust wil uitstralen. Of dit nou je woonkamer, een bedrijf of school is, een stilleven in een interieur is nooit storend aanwezig.

Een stilleven met bloemen van Karin van der Valk vind je hier

Net als bij middeleeuwse klassiekers lukt het Karin van der Valk uitstekend om haar bloemenkunst zeer precies weer te geven met mooie licht/donker-effecten en de kleinste details. Een poster van een stilleven van Karin van der Valk is feitelijk in iedere inrichting mogelijk.

Reproducties van Karin van der Valk of andere kunstposters verdienen een lijst. Wissellijsten van bijvoorbeeld aluminium of hout levert Posters.nl in één handeling tegelijk met jouw poster. Bij deze online posterwinkel zijn zowel standaard als maatwerk wissellijsten verkrijgbaar met qua maatvoering uiteenlopende lijstprofielen.

De klant is koning bij Posters.nl. De betekent onder meer dat je veertien dagen bedenktijd hebt nadat je bestelling in huis is. Mocht je kunstdruk van Karin van der Valk misschien toch aansluiting missen in jouw inrichting dan kun je deze dus zonder probleem retourneren.

Voor kunstposters moet je hier zijn

Als je houdt van de kunst van Karin van der Valk volg dan haar bestelpagina op deze site. Zo nu en dan komt er immers een verse aanvulling die je wellicht interessant vindt. Als je een ander stilleven wil in dezelfde stijl kijk dan voor de zekerheid ook even op productpagina’s als Bloemen Kunst, Natuur Kunst of Stilleven.

Wie een kunstposter bestelt wil natuurlijk dat deze heelhuids bij jou aankomt. De poster en eventuele lijst die je hebt aangekocht worden door Posters.nl zodanig ingepakt dat het je in perfecte staat bereikt. Bestellen is erg gemakkelijk op deze website en als je er niet uitkomt is de helpdesk je van dienst op werkdagen tot 21:00 uur.

Reproducties van een stilleven van Karin van der Valk of andere kunst met bloemen kun je het beste online kopen bij Posters.nl!