Symbolisme

1 - 12 van 12

 • Quickview

  Klimt The Kiss Kunstdruk 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Klimt Salome Kunstdruk 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Leighton The Accolade Kunstdruk 60x80cm

  60 × 80 cm

  € 16,95
 • Quickview

  First Kiss

  50 × 70 cm

  € 16,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  First Kiss

  70 × 50 cm

  € 16,95
 • Quickview

  Nascita di Venere

  80 × 60 cm

  € 24,95
 • Quickview

  The Young Martyr, 1855

  60 × 80 cm

  € 21,95
 • Quickview

  The Story Book

  57 × 72 cm

  € 26,95
 • Quickview

  The first Kiss

  50 × 40 cm

  € 7,95
 • Quickview

  The first Kiss

  80 × 60 cm

  € 22,95
 • Quickview

  Young Man Nude

  80 × 60 cm

  € 21,95
 • Quickview

  Flaming June

  60 × 80 cm

  € 22,95

1 - 12 van 12

Symbolisme

Het Symbolisme is een stroming in de kunst waarvan je bij een webwinkel als Posters.nl vele reproducties aantreft. Bij deze rond 1850 ontstane beweging in de kunst draaide het vooral om een punt te zetten achter het realistisch schilderen en het gevoel en de fantasie voorop te stellen. Het ongewone en onverklaarbare komt vaak voor op reproducties van schilderijen uit het Symbolisme. Hierdoor zijn deze kunstdrukken in trek bij mensen die graag een spiritueel sfeertje in hun huis verlangen of van fantasy thema’s houden.

Symbolisme is esoterische kunst. Op posters en reproducties uit het Symbolisme zie je dat het de kunstenaar ging om het scheppen van betekenis in een wereld die steeds meer om geld en bezit ging draaien. In deze kunst zie je een speciaal gehanteerd kleuren- en lijnenspel om deze gevoelens uit te drukken. Bekende kunstenaars zijn onder anderen Gustav Klimt en Marcel Duchamp. Schilders als Paul Gauguin, Edvard Munch, Wassily Kadinsky en Odilon Redon hebben een eigen pagina op de site van deze online winkel met een specialiteit in kunstreproducties.

Groot aanbod schilderijen uit het Symbolisme als reproductie

De Symbolisme kunstdrukken van deze webshop zijn met hoogwaardige apparatuur gedrukt op dik papier. Zaken als kleur en details komen bij deze kunst op elke poster of reproductie goed tot hun recht.

Wie een Symbolisme reproductie online wil kopen is bij een webshop als Posters.nl zeker van het vinden van iets wat bij zijn of haar smaak aansluit. Selecteer bij deze online posterwinkel op zaken als prijs, vorm en formaat om de juiste kunst in huis te halen. Als jouw kunstdruk met een mooi schilderij uit het Symbolisme voorradig is wordt je bestelling binnen één dag verwerkt.

Gemakkelijk en snel een poster of reproductie uit het Symbolisme online kopen

Jouw reproductie is natuurlijk het mooist als er een passende omlijsting omheen zit. Voor elke kunstposter in de collectie Symbolisme is in deze webwinkel een geschikte lijst te vinden. In het aanbod bevinden zich standaard lijsten van hout, aluminium of kunststof in allerlei maten. Je reproductie en/of lijst worden stevig verpakt in karton om beschadigingen te voorkomen.

Handgemaakte inlijstingen kun je tevens online bestellen bij de lijstmakerij van de webshop Posters.nl. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor kleur, materiaal en glassoort heb je binnen maximaal drie werkdagen een lijst met jouw reproductie in huis. Ook heeft Posters.nl een bijpassende passe-partout voor jou. Een schilderij uit het Symbolisme hang je aan de muur in een bijpassende omlijsting.

Reproducties en posters uit het Symbolisme online aanschaffen doe je bij een webwinkel als Posters.nl.