Houten Lijsten A2

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Wissellijst 42x59,4cm A2 Zwart Eiken - Hout

  42 × 59,4 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Wissellijst 42x59,4cm A2 Cacao - Hout

  42 × 59,4 cm

  € 34,95
 • Quickview

  Wissellijst A2 Zwart - MDF

  42 × 59,4 cm

  € 13,95

1 - 3 van 3

Houten lijsten A2

Houten lijsten A2 vind je bij Posters.nl om je favoriete poster aan de muur helemaal ‘af’ te maken. Houten lijsten A2 zijn net als het bekende A3 of het standaard papierformaat A4 zeer in trek bij inlijstingen. A2 lijsten komen vrij veel voor bij posters vanwege de standaardmaat van 42 bij 59,4 centimeter. Kies daarom in deze webwinkel je houten lijsten A2.

Jouw poster komt veel beter uit de verf in combinatie met een houten A2 lijst. Vooral bij kunstposters is hout eromheen een must. Het geeft je posters een wat degelijker en duurdere uitstraling. De speciaal geslepen glazen plaat die bij de houten lijsten A2 zit gaat door de ontspiegeling en coating aantasting tegen van zaken als vocht of zon. Ook zit aan de achterzijde een handig V-tje zodat je je houten lijsten A2 probleemloos aan de muur kunt ophangen.

Houten lijsten A2 ideaal voor posters op dit formaat

De A2 lijsten van Posters.nl zijn in meerdere prijsklassen. De houtsoort MDF is wat goedkoper, het massief eiken is duurder. Eiken A2 lijsten zijn er in tal van kleuren en varianten. Maar ook als je notenhout, allerlei grijs- en bruintinten, opspuitingen met edelmetalen of een zoethout-look verlangt dan behoort dit tot de mogelijkheden. Qua A2 lijsten zijn er zo’n twintig keuzevarianten, dus wat jij zoekt zal er zeker bij zitten. Jouw smaak ligt in onze zaak!

Een houten lijst van Posters.nl kent twee pluspunten, namelijk een hoge kwaliteit en een aangenaam prijsniveau. Doordat deze webshop groot inkoopt profiteer jij als klant hiervan als je bijvoorbeeld houten lijsten A2 wil kopen. Volg de online instructies en je kan een aankoop doen die bij jouw voorkeur past. Alles is duidelijk uitgelegd en neem anders contact op met de klantenservice die tot ‘s avonds negen uur actief is. Als je vaker iets koopt bij Posters.nl dan is het raadzaam om een klantprofiel aan te maken, dan word je nog sneller gehopen bij het bestellen van items op deze site.

Ook houten lijsten in een andere maat zijn leverbaar

Als jouw poster bijvoorbeeld tussen het formaat A1 en A2 ligt overweeg dan een bestelling op maat via het eigen lijstatelier van deze posterwinkel. Je kan hierbij online precies een lijst bestellen die eruit ziet zoals jij dat wil. Naast houten lijsten A2 zijn er bij Posters.nl ook nog andere maten te krijgen en behalve hout ook van bijvoorbeeld aluminum of kunststof. Zoek het materiaal en de kleuroptie die het best past bij wat jij voor ogen hebt!

Wie houten lijsten A2 zoekt vindt deze tegen een scherpe prijs bij postergigant Posters.nl!