Lijstenmakerij

 

Creëer je eigen kunstwerk
Maak van een poster of kunstdruk pas echt een kunstwerk door je product te voorzien van een bijpassende lijst. Een inlijsting is naar eigen wensen samen te stellen en wordt op maat voor je geproduceerd. Ontdek vele verschillende opties voor een inlijsting die perfect past bij jouw kunstwerk. 

 

Lijstenmakerij
Als je een bijpassende lijst uitzoekt, maken gespecialiseerde lijstenmakers je lijst op maat. Je ontvangt je poster of kunstdruk strak ingelijst thuis. Alleen het ophangen doe je zelf!

 

Eenvoudig en snel in slechts 3 stappen
Een inlijsting samenstellen doe je makkelijk en snel in 3 stappen met de inlijstmodule. Kies hier je favoriete type glas, passe-partout en lijst. De lijstenmakers doen de rest! 

 

 

 

 

 

4 tot 7 dagen productietijd
Als je een bijpassende lijst hebt uitgezocht, maken gespecialiseerde lijstenmakers je lijst op maat. Je ontvangt je poster of kunstdruk 4 tot 7 dagen na bestellen ingelijst thuis.

 

Eenvoudig te bevestigen aan de muur
Onze lijstenmakers voorzien alle inlijstingen van ophangogen aan de achterzijde. Afhankelijk van de grootte van de lijst worden er één of meerdere ophangogen gemonteerd. Het enige wat rest is het plaatsen van een spijker of schroef in de muur, waaraan de lijst aan opgehangen kan worden.

 

 

 

 

 

De mooiste inlijstingen worden op maat gemaakt door Posters.nl. Als je een bijpassende lijst uitzoekt, maken gespecialiseerde lijstenmakers je lijst op maat. Je ontvangt je poster of kunstdruk strak ingelijst thuis. Alleen het ophangen doe je zelf!

Een inlijsting samenstellen doe je makkelijk en snel in 3 stappen met de inlijstmodule. Kies hier je favoriete type glas, passe-partout en lijst. De lijstenmakers doen de rest!

Voordelen van Posters.nl

  • Scherpe prijzen
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Eigen lijstenmakerij


Onze service wordt op de onafhankelijke website Trustpilot door onze klanten als Uitstekend beoordeeld.