Vogel Muurstickers

1 - 8 van 8

 • Quickview

  Vogels

  50 × 70 cm

  € 29,90
 • Quickview

  Ijsvogels

  16 × 9 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Papegaaien op Tak

  30 × 46 cm

  € 19,95
 • Quickview

  Vogels op tak

  55 × 44 cm

  € 22,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Zwaluwen

  24 × 70 cm

  € 13,95
 • Quickview

  Parkieten 2

  50,5 × 70,5 cm

  € 20,95
 • Quickview

  Witte Kooi en Vogels

  50,5 × 70,5 cm

  Prijs: € 20,95

  Special Price € 11,95

 • Quickview

  Duiven

  50 × 70 cm

  € 24,95

1 - 8 van 8

Vogel muurstickers

Iedere vogelliefhebber zal vogelmuurstickers in huis willen hebben. Deze muurplakkers zijn hier met tal van dieren te verkrijgen en natuurlijk ook met vogels. Van papegaaien tot ijsvogels, muurstickers met vogels op een tak, parkieten en duiven in allerlei omstandigheden, noem maar op. Voor de allerkleinsten zijn er de muurstickers van de uil en zijn vriendjes.

Vogelmuurstickers zijn handig als je vlekken en oneffenheden wil verbergen. Dat is natuurlijk een veel minder dure ingreep dan opnieuw de muren behangen of gaan sausen. Daarnaast kun je vogelmuurstickers op deuren plakken. Ook voor kinderen is dit leuk, het wakkert hun fantasiewereld aan en ze houden nu eenmaal van dieren. Vandaar ligt een keuze voor dieren muurstickers zoals vogelmuurstickers voor de hand.

Vogel muurstickers van duif tot parkiet

De mooiste vogelmuurstickers tref je in een webwinkel als deze. De muurstickers zijn probleemloos door iedereen overal op te plakken, mits de ondergrond vlak en groot genoeg is. Sommige muurstickers hebben immers een aardige oppervlakte, check daarom de afmetingen voordat je een aankoop doet.

Als er een keer een moment komt dat jij of je kinderen zijn uitgekeken op de vogelmuurstickers dan is de verwijdering een fluitje van een cent. Desgewenst kun je meerdere dier- of vogelsoorten als muursticker uitproberen. Een mooie manier om je kinderen kennis te laten maken met het dierenrijk, in dit geval onze gevederde vrienden. Door het educatieve gehalte van dieren- of vogelmuurstickers zijn ze ook raadzaam om in huis te halen, want je kind steekt er ook nog wat van op. Ook voor onderwijsdoeleinden in klaslokalen zijn ze natuurlijk geschikt. Het fladderige en vrije karakter van een vogel onderstreept misschien jouw persoonlijkheid of voorziet je van inspiratie.

Haal de natuur in huis met dieren- of vogel muurstickers

Waarom vogels als muurstickers? Met plaatjes van dieren zoals vogels haal je de natuur in huis. Maak snel keuze uit de grote variëteit door een selectie te maken in deze categorie of in de rubriek dieren muurstickers.

Welke stijl sluit het best bij jou aan? Een roodborstje of een grote groepsfoto van vogelsoorten? Probeer er anders eerst een paar uit en je krijgt vast de smaak te pakken. Of pak het gelijk groots aan en plak een complete serie vogels of andere dieren als muursticker op.

Ongeacht je keuze kun je altijd rekenen op service, snelheid, betrouwbaarheid en een langdurende tevredenheid als je je vogelmuurstickers of muurstickers van dieren op deze plek koopt.