Mickey Mouse Muurstickers

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Mickey Mouse en 4 vrienden

  50 × 70 cm

  € 29,95
 • Quickview

  Mickey Mouse en Donald Duck

  70 × 50 cm

  € 29,95
 • Quickview

  Mickey Mouse - Pastille

  24 × 36 cm

  € 17,95

1 - 3 van 3

Mickey Mouse muurstickers

Fans van Disney zullen graag de wanden beplakken met Mickey Mouse muurstickers. Ondanks alle nieuwkomers van de laatste jaren blijft Mickey Mouse naast Donald Duck toch wel het meest aansprekende figuur bij Disney. Hij was de allereerste succesvolle creatie van Disney. Je kan er dus ook van uitgaan dat er veel leuke Mickey Mouse muurstickers te krijgen zijn.

In de muurstickercollectie tref je onder meer Mickey Mouse samen met Donald Duck of een portret van Mickey Mouse op een muursticker in pastille-vorm. Leuk op elke kinderkamer is een muursticker met een Mickey Mouse meetlint, waarmee elk kind zichzelf kan opmeten. In de muurstickercategorie Disney Muurstickers tref je ook nog mooie stickers van zijn eeuwige liefde Minnie Mouse. Daarnaast zijn er op de afdeling muurstickers tal van andere typetjes uit de Disney-stal, zoals de cast van Frozen, Lion King en Cars, en natuurlijk Tinkerbell en Winnie de Poeh.

Mickey Mouse muurstickers leuk voor elk kind

Mickey Mouse muurstickers of mooie plakplaten van andere leuke afbeeldingen worden vaak gebruikt om lelijke plekken in een kamer te verbloemen. Bij je kinderen heb je immers al snel een vlek of beschadiging te pakken. Muurstickers zijn in zulke situaties een veel beter idee dan een complete muur overschilderen.

Als jij online kwalitatief goede muurstickers voor kinderen of jezelf wil hebben voor niet al te veel geld dan zit je op de juiste plek! Pas de juiste selectiecriteria toe en je hebt al gauw iets naar jouw smaak te pakken. Het opplakken lukt iedereen met gemak. Als je jaren later besluit tot stickerverwijdering is dat ook geen probleem. Kies daarom snel leuke Mickey Mouse muurstickers of andere producten van Disney voor een mooie speelse invulling met makkelijk aan te brengen kleefposters. Elk pakje stickers heeft een duidelijke handleiding.

Posters.nl staat voor goede serviceverlening

Neem nog vaker een bezoekje aan deze site, want de hoeveelheid muurstickers varieert nog wel eens. Er zijn regelmatig aanvullingen om de fans van Disney te plezieren. Check ook de vaak voorkomende aanbiedingen.

Posters.nl doet er alles aan om jouw muurstickers zo vlug mogelijk bij je thuis te krijgen. Als je tijdens de gangbare kantooruren doorgeeft om welk artikel het gaat heb je het in principe de volgende werkdag en kun je ermee aan de slag. Mocht een muursticker zich even niet in het magazijn bevinden dan word je alsnog zo snel mogelijk geholpen. Posters.nl vindt een goede serviceverlening zeer belangrijk. Klanten belonen deze website daarom met het schoolcijfer 8,9 van 10.

Voor Disney of Mickey Mouse muurstickers moet je dus bij deze webshop zijn!