Star Wars Muurstickers

1 - 11 van 11

 • Quickview

  Star Wars - BB - 8

  100 × 70 cm

  € 34,90
 • Quickview

  Star Wars - First Order

  50 × 70 cm

  € 29,90
 • Quickview

  Star Wars - Stormtrooper

  70 × 100 cm

  € 34,90
 • Quickview

  Frozen - Sisters

  50 × 70 cm

  € 29,90
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Star Wars

  42 × 29,7 cm

  € 14,95
 • Quickview

  Frozen - Olaf

  50 × 70 cm

  € 29,90
 • Quickview

  Star Wars - Darth - Vader

  50 × 70 cm

  € 29,90
 • Quickview

  Star Wars - Resistance

  50 × 70 cm

  € 29,90
 • Quickview

  Star Wars - Ruimteschepen

  70 × 100 cm

  € 34,90
 • Quickview

  Star Wars - Yoda

  70 × 100 cm

  € 34,90
 • Quickview

  Star Wars - Lightsaber

  70 × 100 cm

  € 34,90

1 - 11 van 11

Star Wars muurstickers

Als je op zoek bent naar Star Wars muurstickers, is dat zeker niet iets om je voor te schamen. Jong en oud zijn door het dolle heen wanneer er een nieuwe film verschijnt. De leukste bijpassende muurstickers vind je natuurlijk in de webshop van Posters.nl. Plaats in een paar muisklikken je bestelling. De legendarische Millennium Falcon en X-Wing behoren tot het assortiment. Bekende voertuigen en attributen uit Star Wars prijken dadelijk bij jou aan de muur.

Vlak echter de beruchte Darth Vader en zijn Stormtroopers niet uit. Voor een gering bedrag koop je Star Wars muurstickers met hun beeltenis. Er is voor iedereen wel iets te kiezen. Voor de fans van het eerste uur is het een feest van herkenning. Geen zorgen voor de mensen die bij een van de latere episodes zijn aangehaakt. Degenen die pas net kennismaken, komen evengoed aan hun trekken.

Nostalgisch genot van Star Wars muurstickers

Het idee van muurstickers is dat de wanden in huis sfeer krijgen. De uitstekende service van Posters.nl voorziet in deze behoefte onder consumenten. In het geval van Star Wars muurstickers komt daar nog een extra dimensie bij. Dat is de nostalgie die om de hoek komt kijken bij deze fantasiewereld. Deze heeft immers tijdens de jeugd van vele fans een diepe indruk achtergelaten.

Het nostalgisch genot is enorm van muurstickers die de originele trilogie verbeelden. Herbeleef je enthousiasme dankzij adembenemende muurstickers. Laat ook je kinderen zich verwonderen over het Star Wars universum. Straks willen ze niets liever dan Star Wars muurstickers op hun slaapkamer. Neem bijvoorbeeld Yoda, de oude en wijze Jedi. Maar wellicht heeft de nieuwe generatie meer interesse in BB-8, de heldhaftige droid afkomstig uit de film “The Force Awakens”.

De Star Wars muurstickers hebben een formaat van 50x70 of 70x100. De afbeeldingen met levensechte kleuren hechten goed aan elk oppervlak. Het opplakken is absoluut een fluitje van een cent als je de bijgeleverde instructies nauwgezet volgt.

Bewonder de magie van de film, iedere dag opnieuw

De film bekijk je een, misschien twee keer in de bioscoop. Daarna zet je af en toe thuis nog de dvd op. Maar wil je iedere dag opnieuw van je helden genieten? Plaats dan muurstickers en bewonder ze op elk verloren moment.

Stijlvol Star Wars artwork voor aan de wand is verkrijgbaar vanaf een kleine dertig euro. Rond snel een bestelling af in de overzichtelijke webwinkel. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ontdek hoe “The Force” jouw leefomgeving een boost geeft. Bestel de beste muurstickers via Posters.nl!