Kinder Raamstickers

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Winnie the Pooh

  31 × 31 cm

  € 29,75
 • Quickview

  Feeën

  31 × 31 cm

  € 29,75
 • Quickview

  Cars Neon

  31 × 31 cm

  € 29,75
 • Quickview

  Planes Vliegtuigen

  31 × 31 cm

  € 29,75
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Prinses

  31 × 31 cm

  € 29,75
 • Quickview

  Kleine Elfjes

  24 × 69 cm

  € 14,95

1 - 6 van 6

Kinder raamstickers

Voor aantrekkelijk geprijsde kinderraamstickers is Posters.nl de webwinkel bij uitstek. Duik in het zeer brede assortiment. Maak je huis een echt thuis met een paar luchtige toevoegingen. Kinderraamstickers zorgen hiervoor. Verbeter de sfeer in huis met een bonte verzameling raamstickers. Opmerkelijke fantasiefiguren, zoals groene marsmannetjes en kleine elfjes, verlevendigen het uitzicht uit de ramen. Of creëer een dolle beestenboel met lollige giraffen en apen op het raam. Het gebruiksgemak van deze stickers is ongelooflijk. Het aanbrengen maar ook het verwijderen is vrij gemakkelijk. Maak je geen zorgen over het achterblijven van lijmresten. Verplaats van de ene naar de andere plek en weer terug. Zo vaak als je maar wil.

Coole kinder raamstickers alleen verkrijgbaar in de leukste postershop

De leukste postershop van Nederland levert het beste op het gebied van kinderraamstickers. Alleen bij Posters.nl slaag je gegarandeerd. Disney karakters zijn populair bij jongens en meisjes. De auto’s en vliegtuigen uit films als Cars en Planes misstaan in geen enkele jongenskamer. Voor je zoon die astronaut wil spelen koop je hier de platen van een raketlancering. Bij je dochter vallen de plakplaatjes van Disney prinsessen en feeën vast en zeker in de smaak. Dus wat geef je voor de eerstvolgende verjaardag? Natuurlijk coole kinderraamstickers. Met een cadeau dat aansluit op de belevingswereld van je kind sla je de plank nooit mis.

Of het nu gaat om de keuken, slaapkamer of speelkamer, deze ruimtes krijgen een fantastische aanblik van binnen en buiten. De raamstickers zijn namelijk aan beide zijden bedrukt. Het hoeft allemaal niet veel te kosten. Probeer eens setje ballonnenstickers voor een bescheiden bedrag van € 14,95. Je kind blij met de stickers, jij blij met het geld dat je overhoudt. De allerbeste kinderraamstickers stemmen iedereen tevreden. Goede waarderingscijfers voor Posters.nl van klanten onderschrijven deze stelling. Is de aankoop toch niet helemaal naar verwachting? De klantenservice staat altijd klaar om vragen en klachten te behandelen.

Duizelingwekkend groot aanbod

Posters.nl beschikt over een gigantisch aanbod. Naast kinderraamstickers koop je er posters, fotobehang, vlaggen, mokken en wandplaten. Een groot aantal van de meer dan 20.000 producten krijg je na bestelling de volgende werkdag al geleverd. Een variatie aan beeltenissen is voorhanden. Denk aan sprookjes, dieren, planten, ruimte, kunst en film. Zoek op een willekeurig onderwerp en er is wel iets voor je te vinden. Wie meer dan 25 euro besteedt profiteert van de gratis verzending.

Ervaar een uitstekende dienstverlening door te kiezen voor Posters.nl, dé plek waar je kinder raamstickers koopt!