BMW Posters

1 - 8 van 8

 • Quickview

  BMW Oldtimer - Grey

  59,4 × 42 cm

  € 39,95
 • Quickview

  BMW M3 - Lights

  59,4 × 42 cm

  € 39,95
 • Quickview

  BMW M3 - Front

  59,4 × 42 cm

  € 39,95
 • Quickview

  BMW M3 - Logo - Side

  59,4 × 42 cm

  € 39,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Generations of BMW M3

  42 × 59,4 cm

  Prijs: € 39,95

  Special Price € 29,95

 • Quickview

  BMW 5 - Grey

  59,4 × 42 cm

  Prijs: € 39,95

  Special Price € 29,95

 • Quickview

  BMW M3 - Logo

  59,4 × 42 cm

  € 39,95
 • Quickview

  Audi vs. BMW

  59,4 × 42 cm

  Prijs: € 39,95

  Special Price € 29,95

1 - 8 van 8

BMW posters

Het Duitse automerk BMW spreekt tot de verbeelding. Een BMW ziet er niet alleen mooi uit, maar presteert ook goed op de weg en heeft allure. Het is niet verwonderlijk dat veel fans van dit automerk graag BMW posters aan de muur hangen. Het fraaie uiterlijk van de auto’s in deze mooi samengestelde autoposters doet het goed aan je muur. Posters.nl erkent de populariteit van het merk BMW en heeft daarom ook een assortiment aan BMW posters beschikbaar gesteld.

BMW posters geven Duitse klasse aan je muur

Iemand kan bijvoorbeeld tevreden zijn dat degene een Opel Astra als auto heeft, maar dat zijn niet het soort autoposters die je graag aan de muur hangt. Bij BMW ligt dat anders. Ben je zelf BMW-rijder of droom je hiervan, dan is het begrijpelijk dat je kiest voor BMW posters.

Posters.nl biedt onder meer posters van de populaire BMW M3. Het gaat hier zowel om close-up foto’s van het bekende, mooi gestileerde M3 logo als om de hele M3 met fraaie stadsgezichten op de achtergrond. Ook de 5-serie van BMW is beschikbaar als poster. Deze auto zit qua allure net een stapje hoger dan een instapmodel als de de 3-serie. Hou je meer van de klassieke BMW’s, kies dan voor een oldtimerposter.

Posters.nl benadrukt dat het assortiment aan BMW posters aan verandering onderhevig is. Oude posters kunnen verdwijnen en maken soms plaats voor nieuwe modellen van dit Duitse automerk. Komt er een nieuw BMW topmodel op de markt dan is de kans groot dat je deze auto als poster bij Posters.nl terugvindt.

Nog meer stijl met je autoposter door een lijst

BMW’s zijn behalve auto’s ook kunstobjecten. De BMW posters aangeboden door Posters.nl zijn heel mooi gestileerd. Wil je het kunstzinnige element nog verder benadrukken en ervoor zorgen dat de poster nog mooier tot zijn recht komt, dan kies je voor een lijst om je poster heen. Deze posters hebben gangbare formaten waarvoor je bij Posters.nl gemakkelijk een houten, aluminium of kunststof wissellijst koopt. Er is er altijd wel een die bij jouw smaak of het thema van de poster past.

Ook kun je een lijst op maat laten maken door Posters.nl zelf. In enkele stappen stel je online je lijst samen, precies volgens jouw smaak. Je bent dan niet beperkt tot het standaardaanbod, maar hebt volop keuze. Op deze manier kan je BMW posters nog meer laten stralen.

De mooiste autoposters, waaronder die van BMW, koop je voordelig en onder gunstige voorwaarden bij Posters.nl!