Corvette Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Corvette 1957 U.S. Vlag Poster 91.5x61cm

    91,5 × 61 cm

    € 17,95

1 - 1 van 1

Corvette posters

Een van de Corvette posters van Posters.nl brengt in je huis meteen stijl, Amerikaanse luxe en het onmiskenbare gevoel van sportieve klasse. Stralend rood of hypermodern zilver, de lieveling uit de stal van General Motors schittert altijd. Bezoekers zullen niet om zijn présence heen kunnen en ook in een vergaderzaal creëert een Corvette poster een sfeer van vooruitgang, durf én betrouwbaarheid.

Een Corvette voor iedereen

Wie maar niet genoeg krijgt van Corvettes, recent of antiek, vindt ongetwijfeld zijn gading onder de Corvette posters. 'Fabulous

Corvettes' laat Corvettes zien van nieuw naar vintage. Zen in zijn elegantie is dan weer de zilveren Corvette Callaway C 12 die met zijn vloeiende lijnen tegen de achtergrond van een oplichtende paarszilveren zee prijkt. Het typische rood van de Corvette komt natuurlijk prima tot zijn recht wanneer hij afsteekt tegen de 'stars and stripes' van zijn geboorteland. Op Posters.nl vind je dan ook een poster waarop een helderrode convertible uit 1957 schittert terwijl de Amerikaanse vlag het decor vormt. Een eethoekje fleur je op een speelse manier op met een van de andere Corvette posters: een pittige twoseater die geparkeerd staat voor een authentieke Amerikaanse 'diner'.

Corvette posters vlot in huis

Niet alleen zijn de Corvette posters scherp geprijsd, ze worden ook razendsnel geleverd. Bestel voor 17:00 uur en een werkdag later heb je

ze al in huis. Een mooie lijst kun je er meteen bij bestellen. Op Posters.nl kun je eenvoudig al je wensen opgeven en de professionele lijstenmakerij zet die om in werkelijkheid.